3 Lippenbalsems: EOS, Kiehl’s en Anatomicals

Al een aantal maanden ontvang ik de Glossybox. Iedere maand een verrassing en een kadootje voor jezelf.
Ik heb er nu 3 lippenbalsems in mogen ontvangen; een mooi eitje van EOS, een simpele tube van Kiehl’s en een knijptube van Anatomicals. Welke is nu mijn favoriet?

 De eerste lippenbalsem die ik kreeg, was het leuke schattige eitje van EOS. Ik vind deze er het leukste uitzien van de drie. Ook ruikt deze erg lekker, beetje zoet en naar aardbeien, deze is het lekkerste om op je lippen te smeren.

Het eitje is hartstikke leuk om bij te hebben en te gebruiken. De vorm vind ik buitengewoon handig, het smeert superfijn.
De lippenbalsem verzorgt echt goed, mijn lippen voelen lekker zacht. Ik ben erg enthousiast over deze lippenbalsem.

Hier heb ik het EOS eitje op mijn lippen. Je ziet een lichte, glimmende waas. Erg prettig voor overdag. Niet plakkerig, en niet zwaar.

 

Als tweede kreeg ik een tijdje terug de balsem van Kiehl’s.

De verpakking is simpel en strak. De balsem komt uit de tube als je er zachtjes in knijpt en met je vinger breng je het aan. Dit vind ik zelf een minder prettige manier van werken. Ik breng liever de balsem meteen vanuit de huls (of vanuit het eitje) meteen op mijn mond aan.
Er komt een dikkere, verzorgende substantie uit de tube dat me doet denken aan gewone vaseline. De kleur, geur en dikte lijkt precies hetzelfde. Het voelt vet op de lippen en heeft verder geen smaak. Deze balsem zou ik niet snel overdag gebruiken, daar vind ik hem te vettig voor. Ik draag liever ‘s avonds voor het slapen gaan een lekkere dikke lippenbalsem. Overdag heb ik liever wat lichters op mijn mond.

Op deze foto draag ik een laagje Kiehl’s op mijn lippen.

 

Als derde kreeg ik in de afgelopen Glossybox een lippenbalsem van Anatomicals. Een leuke, rode verpakking met een doorzichtige substantie erin.

Je kunt het rechtstreeks op je mond aanbrengen vanwege de handige tube. Dat vind ik erg prettig. De substantie is wat vloeibaarder dan die van Kiehl’s. De balsem laat een lekker, glad, verzorgend laagje achter. Het voelt redelijk zwaar op de lippen, je voelt het steeds zitten. Daarom draag ik deze lippenbalsem niet graag overdag, maar ‘s avonds voor het slapen gaan vind ik deze balsem heerlijk! Deze lippenbalsem is gepromoveerd tot mijn nieuwe favoriete avond-lippenbalsem ;)

Op deze foto draag ik Anatomicals, je ziet goed hoe verzorgend ie is.

 

De linkerdruppel is van Kiehl’s, in het midden zie je een lichte streep van EOS (bijna niet te zien op de foto) en de rechter druppel is van Anatomicals. Je ziet zo goed het verschil tussen de drie.

Alle drie de lippenbalsems vind ik erg fijn, maar de Kiehl’s vind ik het minst speciaal. Ik draag het schattige roze bolletje van EOS het liefst overdag en die van Anatomicals ‘s avonds voor het slapen gaan. Die van Kiehl’s sla ik vaak over. Niet dat die slecht is, maar gewoon omdat ik nu duidelijke favorieten heb. Alledrie verzorgen mijn lippen wel erg goed, mijn lippen voelen zacht en comfortabel aan. Ook heb ik niet het idee dat ik ‘verslaafd’ raak aan het smeren van deze balsems. Ik smeer maar 2 a 3 keer per dag, dus niet de hele dag door zoals je bij sommige balsems wel eens krijgt.

Ik vind het leuk dat ik dankzij de Glossybox in aanraking kom met verschillende producten die voor hetzelfde bedoelt zijn, zoals nu dus lippenbalsems. Kan ik ze mooi vergelijken, en mijn favoriet eruit zoeken. Als ik er eentje moest uitpikken die ik het allerfijnste vind, kies ik toch voor EOS.

Tot de volgende keer,

Liefs,
Lisa

 

 

 

2 reacties op “3 Lippenbalsems: EOS, Kiehl’s en Anatomicals

    • Heej Jacq

      Wat leuk dat je zo enthousiast bent en al een kijkje bent komen nemen! Dankjewel:) Ben pas begonnen, vind het nog wel spannend, maar erg leuk om te doen!

      Liefs Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>