Nagellak uit Australië – Australis en Natio

nagellakjess

Ik hou van nagellak, dus toen ik in Australië was laatst, moest ik natuurlijk ook lakjes meenemen :) De blauwe kocht ik meteen mijn eerste shopdag (klik hier voor de shoplog) en het lakje van Natio kocht ik pas op het vliegveld van Sydney toen we weer naar huis gingen.

nagellak

Dit lakje is van het merk Australis; een Australisch merk. Hier moest ik natuurlijk make-up van hebben :) Dus ik kocht ook nog een lipstick en lipgloss die jullie ook nog terug gaan zien op de site.

aqua

De kleur Aqua is echt prachtig blauw. Het perfecte blauw, al helemaal voor de zomer.

swatchh

So pretty! Maar oei, wat stoor ik me aan de geknoeide ‘stukjes’ naast mijn nagels die ik hier nog niet had weggepoetst..Haha normaal heb ik hier geen last van, maar ik zat nog in de vakantie-modus (laten we het daar maar op houden ;) ). Maar de kleur vind ik echt prachtig!

Het lakje droogt prima, en blijft lekker lang zitten! Ik heb ‘m zo’n 5 dagen opgehad en toen verwijderd omdat ik een nieuw lakje wilde.

 

natio

Het andere lakje dat ik kocht is van het merk Natio. Dit merk zag ik ook overal in de drogisterij terugkomen, en deze kleur riep de hele vakantie mijn naam! Ik kwam ‘m overal tegen, maar nam ‘m steeds niet mee. Op het vliegveld had ik er genoeg van, en nam dit lakje op de valreep toch mee naar huis ;)

wonder

De kleur heet Wonder. Een prachtige, koraal-donkerroze kleur. Dit is denk ik mijn lievelingskleur van het moment.

swatch

Perfect! Nu ik ‘m zo zie, ga ik ‘m vanavond meteen weer opdoen. (Serieus; ik wil vanavond mijn nagels lakken voor een verjaardag voor morgen, en had nog geen kleurtje uitgezocht. Nu ik deze zo zie, ga ik weer voor deze haha).

Ook dit lakje lakt fijn en blijft goed zitten.

nagellakjes

Mooie lakjes, love it! Ik ben erg blij met deze mooierds! Ik ga ze vaak gebruiken, dat weet ik zeker!

Ze zijn in Australië overal te koop in de drogist en kosten rond de 10 dollar.

Wat zijn jullie favoriete nagellak kleurtjes van dit moment?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

7 reacties op “Nagellak uit Australië – Australis en Natio

 1. Hoi iedereen,

  Wie o wie kijkt er naar YouTube filmpjes van beautybloggers? :) en wil mij helpen afstuderen!

  Zouden diegene mee willen doen aan een onderzoek naar het word-of mouth effect van beautybloggers op YouTube? (en natuurlijk doorsturen naar vrienden en kennissen) Het duurt max. 15 min. Natuurlijk heb ik ook gedacht aan een winactie :). Onder de respondenten zullen er 2 goodiebags met vele beautyproducten worden verloot. De link naar de enquete is als volgt:

  http://www.thesistools.com/beautygurus

  Jullie zouden mij enorm helpen!

  Liefs SIS!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>