Lisa’s Life #1

Ik begin vanaf nu een nieuw artikel…Op andere blogs vind ik de wekelijkse/maandelijkse diaries een van de leukste dingen om te lezen/bekijken. Een klein overzichtje van iemands leven; ik vind het best interessant :) Daarom besloot ik om er zelf ook maar aan te beginnen. Misschien leuk voor jullie, maar voor mezelf ook wel om zo een soort dagboekje bij te houden.
Dus vanaf nu..Neem een kijkje in mijn leventje.

IMAG0444

Blij met mijn jurkje uit Sydney :) Het is zo’n poppenjurkje haha! Ik kreeg er laatst in de winkel meteen complimenten over.

IMAG0464

Ik ging mijn hondjes eindelijk weer ophalen! Die hebben tijdens mijn vakantie bij mijn moeder gelogeerd op de kwekerij :) Mijn moeder woont nu sinds kort bij haar partner die een eigen kwekerij heeft, en helaas is het zo’n 3 uur rijden vanaf hier. Dus ik besloot een paar dagen bij haar te logeren.

IMAG0459

Met de hondjes wandelen over de kwekerij. En mijn broertje was er ook! Die bleef ook een paar dagen bij ‘smam’.

IMAG0468

Wat heb ik ze gemist! Ik heb ze bijna 4 weken moeten missen :( Nu kon ik ze eindelijk weer knuffelen.

IMAG0456

Ook Lea was blij om me weer te zien! How cute <3

IMAG0465

Ik had mijn moeder een opaal uit Australië gegeven als souvenirtje en als bedankje.

IMAG0473

We gingen met z’n drietjes (mijn moeder, mijn broer en ik) shoppen bij de Action. We hadden en hele winkelkar volgeladen haha! De schoenen die jullie zien zijn al voorbij gekomen op beautybabbels (klik).

IMAG0475

‘s Avonds gingen we heerlijk BBQ’en, maar we aten het toch maar binnen omdat het flink afgekoeld was.

IMAG0482

Mijn broertje stond achter de BBQ. (Nou ja, broertje..hij is bijna 2 meter, maar hij blijft 2,5 jaar jonger dan ik, dus ik noem hem altijd broerTJE haha).

IMAG0478

Ook Elmo was van de partij. Hij is de hond van mijn broertje en we hebben hem uit het asiel gehaald in oktober 1999. Al een oude knaap dus!

IMAG0484

En Minie ontfermde zich over de afwas…

IMAG0489

Bij de Action kochten we ook 2 speedboten haha. Daar moest natuurlijk mee gespeeld worden..

52

In een waterbassin op de kwekerij, racete ik meteen al 1 speedboot vast in het kroes..

ik varend

Dan maar in het grote waterbassin. Hier heb ik grote lol om het racen met de speedboten. Ik heb lang niet zo hard gelachen!

IMAG0492

Ook kochten we een helicopter die echt kon vliegen. De vriend van mijn moeder vloog ‘m in de hoogste boom! Dat werd klimmen..En die boom was hoog! Toch zeker 15 meter, wat heb ik weer moeten lachen!

IMAG0498

Op de terugweg naar huis, bleef ik 1 nachtje bij mijn vader slapen. Lekker in de tuin lezen! Op zo’n dagen mis ik een tuin echt.. (Wij hebben alleen een klein balkonnetje.)

IMAG0499

Ik las zo’n merkwaardig artikel in de Grazia..Over een pas opgerichte Mermaid-school…

IMAG0507

Lea bleef steeds tegen me aan kruipen in bed, ook al was het giga-heet! Dus ik zette de ventilator maar op ons gericht. Maar wel schattig..

IMAG0508

Het was zo heet dat de kaarsen op het balkon smolten..

IMAG0515

Op zaterdag had ik met mijn moeder in Arnhem afgesproken. Ik had nog een treinkaartje liggen die ik moest gebruiken en ik wilde naar mijn favoriete kapper toe (SalonB in Arnhem). Dus dat kon ik combineren, en om natuurlijk te shoppen!

IMAG0516

Met mijn nieuwe schoentjes, wat ben ik daar blij mee! Ze lopen heerlijk!

IMAG0518

Back in Arnhem! Ik heb 4 jaar in Arnhem gewoont, mijn ouders komen oorspronkelijk uit Arnhem en mijn oma woonde tot haar dood in Arnhem. Ik heb dus wat met Arnhem, en voel me altijd weer thuis als ik er weer kom :)

IMAG0519

Mijn geshopte spulletjes. Hier komt geen shoplog van, zoveel was het niet en ik heb de laatste tijd wel genoeg shoplogs op m’n blog gehad ;) Wel heb ik met mezelf afgesproken dat dit voorlopig de laatste keer shoppen was. Nu even voor andere dingen sparen.

IMAG0520

Tijdens de lange treinreis, las ik het boek Helemaal alleen. Dit gaat over een jongetje dat door zijn ouders wordt achtergelaten in een klooster. Best heftig en zielig. Wat is hij eenzaam geweest!

IMAG0526

De Waalbrug in Nijmegen. Hier heb ik 2 jaar op kamers gewoont, dus het is altijd leuk om even door Nijmegen te reizen :)

IMAG0529

Op zondag kocht ik wat nieuwe plantjes voor op het balkon aangezien onze plantjes helemaal verdord en uitgedroogd waren.. Tja dat komt er van als je op vakantie gaat tijdens een hittegolf ;) Nu ziet ons balkon er weer een stuk frisser uit.

IMAG0530Lizzy voelt zich weer helemaal thuis. Wat wel grappig was, is dat ze ineens op een stoel ging liggen waar ze normaal nóóit ligt, en waar ze sinds een paar dagen ook niet meer ligt. Ze was volgens mij nog een beetje in de war.

IMAG0532

Ik kijk zelden tv, maar ik kijk wel graag mijn verzameling tvseries! Na ik Gilmore Girls weer helemaal had afgekeken, ben ik van de week weer begonnen aan Charmed :) Love Charmed <3

IMAG0533

Oohhh en het bleef zo heet! Hier drink ik heerlijk ijskoud water, met leuke ijsblokjes van de Action! En ik heb mijn Australische opaal-ketting om :)

IMAG0537

Op dinsdag naar de Mensendieck Therapeut. Dit is mijn uitzicht in de wachtkamer.

IMAG0541

Een OOTD met mijn nieuwe broek (Didi), schoenen (Action) en blousje (Jola Mode).

IMAG0546

Het was tijd om mijn boekenkast eens uit te ruimen.

IMAG0547

Het resultaat! Alles staat nu op alfabetische volgorde en op genre gesorteerd. Ook zijn de frutseltjes weggehaald, en heb ik alleen sporadisch een knuffeltje teruggeplaatst :) Ik ben er blij mee.

IMAG0548

Ik had een tijdje terug mijn kledingkast opgeruimd, en een hele doos gevuld met kleding die ik gratis aanbood op marktplaats. De vrouw die de doos met kleding kwam halen, nam een kadootje voor me mee als bedankje. Wat lief!

IMAG0551

En zondag had ik een verjaardag van mijn broertje. Ik trok mijn nieuwe jurk die ik gekocht had in Sydney aan. Wat een prachtige jurk,  ik ben er dol op!

Zo, dit was mijn eerste Lisa’s Life. Wat een boel foto’s! Ik ga even kijken of ik het 2 keer in de maand ga doen, of misschien vaker (of minder vaak). Normaal heb ik niet zoveel verschillende dingen te doen. Het waren 2 hele leuke weken :)

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Iets bijzonders meegemaakt?

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

 

 

22 reacties op “Lisa’s Life #1

 1. Het was laatst ook echt te warm gewoon, maar ook echt too hot. Zelfs rotten in de zon of schaduw deed mij de das om. Niks doen leverde nog zweten op. Gurl, ik heb respect voor je Action aankopen, heerlijk om met zo’n volle kar te vertrekken. Zelf ga ik regelmatig, maar moet mij altijd zo inhouden. xD

  • Hihi, Amen to that!
   Ja, heerlijk he als je zoveel leuke spulletjes vindt en dan niet hoeft te schrikken bij de kassa. Maar gelukkig kom ik niet al te vaak bij de Action, anders loopt het nog eens flink uit de hand ;)

 2. Wat een heerlijk artikeltje altijd dit :D
  Grappig dat je jouw broertje ook zo blijft noemen die van mij is dan wel geen 2 meter maar wel een kop groter dan ik dus blijft hij mijn kleine broertje ..
  Ben benieuwd waar voor je gaat sparen :D

  Liefs

  • Haha leuk, tjaa eenmaal aangeleerd is het moeilijk om van broertje naar broer te gaan he, dan klinkt het ineens zo vreemd ;)
   Als het goed is, zien jullie dat tzt wel voorbij komen op de blog waar ik voor ga sparen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>