Shoptip: Gympies bij de Action voor €1,99!

Ik was laatst met mijn moeder en broer bij de Action, toen mijn oog viel op iets interessants: een hele lading (All Stars wannabe) gympie’s :) Ik draag niet veel comfi schoenen (draag meer ballerina’s of hakken), en was al een tijdje op zoek naar dit soort schoenen. Je ziet ze overal, maar omdat ik niet zo’n supergrote fan ben, was ik niet bereid om er veel geld aan uit te geven. Hoe leuk ik het vind om mezelf te verwennen met een luxe product, het is bijna net zo leuk om een fantastisch koopje te scoren.

Zie hier, mijn €1,99 gympen ;)

IMG_1660

Ik kon mijn ogen niet geloven en dubbelcheckte de prijs; jawel hoor, ze waren echt maar 2 euri per stuk! Ik heb een vrij gemiddelde schoenmaat (39) dus het was even zoeken, maar ik heb toen 3 paar uit de rekken weten te pikken: in het donkerroze, lichtroze en lichtblauw. Dus ja; 3 paar schoenen voor nog geen 6 euro!

IMG_1644

Ik heb de lichtroze nu een paar keer aangehad, en ze zijn echt comfortabel. Ik zie mezelf deze schoentjes toch vaak dragen in de toekomst ;)

shoess

shoe

shoes

Ik weet niet hoelang deze schoenen er al lagen, of hoelang ze nog in de winkel te vinden zullen zijn. Op de site van de Action kon ik het zo niet vinden, en ook niet in de folder.

IMG_1652

De schoenen zijn natuurlijk niet perfect afgewerkt; hier en daar zie je een (miniscuul) foutje, maar dat vind ik voor de prijs absoluut niet erg of storend.

IMG_1653

De kleuren zijn echt goed, en door de variatie vind je altijd wel een schoen die je leuk vindt.

IMG_1637

De schoenen waren te vinden in wit, zwart, paars, donkerroze, lichtroze en lichtblauw.

IMG_1657

Ik ben er erg tevreden over en wilde deze tip even graag met jullie delen. Als je nou ook dit soort schoenen zoekt, maar er niet te veel geld voor wilt uitgeven, of van plan bent om ze snel af te raggen (ik noem maar wat ;) ) dan ‘are these your guys’.

IMG_1662

Ik hoop dat ze bij meerdere Actions nog te verkrijgen zijn, maar ik kan me voorstellen dat ze snel uitverkocht zijn. Mocht je ze willen scoren; hop dan snel naar de Action :)

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

12 reacties op “Shoptip: Gympies bij de Action voor €1,99!

  1. Mijn man heeft laatst voor zichzelf het herenmodel gekocht, die waren geloof ik een euro duurder. Ik snap nog steeds niet dat het voor dat geld gemaakt kan worden, maar het is inderdaad leuk om zo voor heel weinig een (of meerdere) paar schoenen extra te kopen!

  2. Dat is pas een koopje! Altijd handig om zulke schoenen te hebben :) Zelf heb ik al echter All Stars (gekocht in Amerika voor een schijntje van wat ze hier kosten) dus ik zal ze zelf niet gaan halen, maar het is wel een goede tip :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>