Essence Hello Autumn Thermo Effect Nailpolish

Het is alweer (bijna) herfst, en daar heeft Essence natuurlijk ook aan gedacht door een Limited Edtion uit te brengen, genaamd; Hello Autumn.

 

IMG_7862 Hoewel ik de collectie er best oké vond uitzien, was dit nagellakje het enige dat ik uit deze collectie meenam. In de Superheroe collectie van eerder dit jaar, zat ook een Thermo Effect nagellakje en die vond ik zo leuk dat ik er nu weer een meenam, genaamd; Keep Calm&Go For A Walk.

 

Essence6 Dit lakje vind ik zo mooi oudroze in het flesje dat ik daar meteen voor viel. Ook het flesje zelf vind ik er wel leuk uitzien; simpel, maar de ‘Hello Autumn’ met blaadje doet ‘t ‘m.

 

Essence3 Dit is het kleurtje wanneer het warm is; een peachy nude kleurtje dat ik eigenlijk best leuk vind. Ik had het alleen iets meer roze verwacht.

 

Essence7 Het lakje dekt in twee laagjes wat ik wel verrassend vond. Vanwege het kleurtje dacht ik dat het drie laagjes nodig zou hebben. Ook is de substantie prima en de droogtijd oké.

 


essence2 Wanneer ik mijn nagels onder de koude kraan hou, verandert de kleur in een lichtpaarse kleur.

 

Essence1 Ik kreeg het niet duidelijker op de foto, want nadat ik mijn handen onder de kraan weghaal, verkleurt de nagellak razendsnel weer in peachy. Maar dit is dus de ‘koude’ kleur. Een beetje oudroze dat naar paars neigt.

Nog even ter vergelijking:

Essence4 WarmEssence5

Koud

Ik vind het lakje best leuk, maar word niet razendenthousiast. Het vorige thermo effect lakje (uit de Superheroes lijn), vond ik veel gaver. Daar was het effect ook veel duidelijker te zien, en gedurende de dag veranderde het ook sneller. Dit lakje is dus best leuk, maar voor mij niet speciaal genoeg. Maar mocht je eens een Thermo Effect nagellakje willen proberen, raad ik je deze wel aan, want hij is wel leuk!

Hello Autumn van Essence ligt nu in de winkel en voor dit lakje betaalde ik €1,99.

Hebben jullie iets uit deze collectie gescoord?

Liefs,
Lisa

12 reacties op “Essence Hello Autumn Thermo Effect Nailpolish

  1. Wauw, supervet van Essence! Ik houd sowieso van dit soort mysterieuze lakjes. Loving it. :) Mooie nagelvorm heb je trouwens, ik ben sinds kort ook overgestapt naar vierkante nagels en met swatchen is dit echt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>