So Me – Eye Roll On (Van de Action)

IMG_2023

Nu kom ik met nóg een product van de Action ;) Een tijdje geleden was ik bij de Action (gaan we weer) en kocht ik ook nog eens deze eye roll-on concealer. Zoals ik al vaker aangeef op de site, ben ik altijd op zoek naar hulpmiddeltjes tegen mijn eeuwige donkere kringen. Dus deze kon ik niet laten liggen.

 

IMG_2022

Ik nam de kleur Licht mee.

IMG_2024

Het belooft donkere kringen te vervagen, en te zorgen voor een frisse blik. I’m all for that!

IMG_2026

De gebruiksaanwijzing. Deze 2 in 1 formule bevat ook citrusextract.

IMG_2030

De roller in z’n plastic bedje.

IMG_2039

De roller. Deze heeft een mooi formaat; precies goed om onder je ogen te gebruiken.

IMG_2040

 

IMG_2035

 

IMG_2393

Een swatch op mijn hand. Je ziet dat er wat kleur vanaf komt, maar niet echt een dikke concealer kleur. Dit had ik ook niet verwacht, en ik was ook niet van plan om deze roller in plaats van een concealer te gebruiken. Het is meer een extra stap, vóór ik mijn concealer aanbreng.

zonder

Ik zonder make-up.

roll on erbij

De eye roll-on wordt erbij gepakt..

roll on aanbrengen

..en rollen maar!

aangebracht

Je rolt het over de huid onder je ogen aan. Helaas vind ik de roller niet echt rollen. Hij voelt wat stroef aan, en nu ik ‘m al een maand gebruik blijft dit. Ik moet dus een paar keer heen en weer over mijn (tere!) huid voor er echt genoeg product uitkomt. Minpuntje.

ingewerkt

Het product in mijn huid geklopt. Je ziet een licht verschil tussen mijn rechterwal, en linkerwal. Instant freshness..check!

allebei de ogen

Nu onder allebei mijn ogen aangebracht. Ik hou wel van dit subtiele resultaat. Het ziet er erg natuurlijk uit, en zo blijft het ook gedurende de dag. Het is een prima basis voor mijn make-up, want hierna breng ik nog concealer aan.

IMG_2040

Ik ben best tevreden over deze roll-on. Hij geeft net wat extra dekking, en verzorgt mijn huid onder mijn ogen ook meteen. Ook de concealer die ik hierna erover aanbrengt, blijft goed op z’n plek en het ziet er natuurlijk uit.
Het enige minpuntje is dat hij niet lekker rolt, hij gaat best stroef.

Deze Eye Roll On is te koop bij de Action. De prijs weet ik niet meer, want het bonnetje is allang weg..Maar de Action kennende zal het niet duurder dan 3 euro zijn geweest.

Ik vind het zeker een aanrader!

Kennen jullie deze roll-on al? Wat gebruiken jullie om je donkere kringen te verdoezelen?

Liefs,
Lisa

19 reacties op “So Me – Eye Roll On (Van de Action)

 1. Op het moment gebruik ik geen roller om mijn wallen te verdoezelen, maar eigenlijk wil ik dat wel weer gaan doen! Of deze het voor mij wordt, durf ik niet te zeggen eigenlijk. Wat heb je nu trouwens een mooie foto rechtsbovenin op je home pagina staan!

 2. Voor mijn gevoel dekt hij niet heel goed onder de ogen (als ik naar de foto’s kijk) en het lijkt mij super vervelend als de roller stroef rolt, helemaal als je huid gevoelig is. Een concealer pen zou ik denk ik dan eerder nemen (van Catrice bijvoorbeeld met ong. dezelfde prijs). Maar zoals je aangeeft, gebruik je na het aanbrengen van deze roller, nog een concealer.

  Groetjes.

  • Hij dekt inderdaad niet zo goed als een concealer, ik gebruik het echt als een extra laagje (heb ik helaas wel nodig). En dat ‘ie stroef rolt is wel een minpuntje ja.

   • Ja precies! Anders ik wel, hoor. Dat het stroef rolt is echt een minpunt inderdaad. Foundation blijft de beste dekking onder de ogen, als je het mij vraagt. Maar met een concealer kom je ook al aardig ver. (ik gebruik meestal ook alleen concealer).

 3. Ik kom haast nooit bij de Action en gebruik eigenlijk ook (nog) geen oogroller maar wil het wel binnenkort eens proberen. Deze van de Action is een kanshebber om te proberen (zeker voor die prijs!)

  • Ik heb ook hele donkere kringen, maar deze roller gebruik ik dus als basis. Hieroverheen gebruik ik dan nog concealer. Het is dus net een extra laagje :)

 4. Ik heb ook hele donkere kringen, standaard, én ben daarnaast erg bleek, waardoor het nog meer opvalt. Niemand die mij ooit zal zien zonder concealer. Ben ook nog steeds op zoek naar dé perfect werkende..
  Tot nu toe vind ik Clinique het fijnst. Het zit in een potje en is eigenlijk voor pigmentvlekken geloof ik. De dekking vind ik tot nu toe het beste van allemaal, alleen omdat ie erg dik is gaat ie snel in lijntjes zitten.
  Misschien nog een tip..

 5. Ik heb gelukkig niet zo heel donkere ringen onder mijn ogen, dus deze rooler is perfect voor mij :) Hij ziet er heel natuurlijk uit, en doet mijn ogen mooi stralen ;) Hij kost trouwens €1.99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>