Australis – Lipstick Flamenco

 

australis

Jullie weten inmiddels wel dat ik een paar weken deze zomer heb mogen doorbrengen in het prachtige Australiƫ. In deze shoplog konden jullie zien dat ik daar een prachtige lipstick aanschafte van het merk Australis. Vandaag laat ik jullie wat meer zien van deze mooierd.

australiss

De huls vind ik al echt mooi. Strak en zwart, met een roze metallic rand en roze letters. De dop loopt wat breder en scheef uit; een leuk effect!

achterkant

De kleur Flamenco sprak mij het meeste aan. Een prachtige roze kleur.

IMG_0480

IMG_0479

Je ziet hier goed de blauwe ondertoon. Wat een prachtige kleur is het toch!

swatch

Je ziet de kleur zo goed hoe ‘ie in het echt ook is. Een koele, roze kleur met een blauwe ondertoon. Ook is de lipstick niet echt shiny, maar ook niet helemaal mat.

lip

De lipstick smeert lekker gemakkelijk, niet te stroef en niet te romig. Het is een mooie middenmoot. Het is geen lipstick die een paar minuten nodig heeft om erop te krijgen, met een paar seconden heb je je lippen mooi versiert met deze lipstick :)

Lisaa

Full face

De houdbaarheid is trouwens ook prima. Over een hele dag genomen, hoef ik de lipstick maar zo’n 2 keer bij te werken (na de lunch en avondeten). Hartstikke fijn! Je voelt de lipstick niet zitten, en hij houdt mijn lippen ook lekker zacht en soepel.

Wat ben ik blij met dit pareltje die nu een deel uitmaakt van mijn stash. En stiekem heb ik een beetje spijt dat ik niet meer lipstickjes van Australis heb meegenomen..

Ik heb voor deze lipstick zo’n 8 dollar betaald, wat zo’n 6 euro is.

Liefs,
Lisa

14 reacties op “Australis – Lipstick Flamenco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>