MUA – Pouty Pink & Scarlet Siren Lipstick

mua7Ik heb nog niet veel van MUA, oftewel Make Up Academy, in mijn stash, en vond tijd dat ik dit ging veranderen. Over het algemeen ben ik het meest nieuwsgierig naar lipsticks, dus schafte ik 2 matte versies aan.


muaAls eerste is dit Scarlet Siren. De huls is ontzettend simpel en ziet er wat goedkoop uit. Jammer, dit had beter gekund (kijk maar bijv. naar Catrice of Essence).

 

mua6 Als verrassing zit onderaan de lipstick een klein dopje dat je eraf kunt draaien, met daarin..lipstick! Wel een leuk detail, maar ik weet niet of ik dit echt ga gebruiken. Maar werk je zelf liever met een kwastje, dan is het wel een pluspunt.

 

mua2 Scarlet Siren up clouse. En let niet op de vingerafdrukken.. De rood is gewoon prachtig.

 

mua3 Hoppa, wat een pigment. Zeker top! Het is een perfect rode kleur.

 

mua4 De lipstick is ietsje stroever aan te brengen, maar het viel mij zeker niet tegen. Ook blijft ‘ie prima op z’n plek; zeker een paar uur blijft de lipstick mooi en hij slijt subtiel.

 

mua5 Natuurlijk mag een full face foto niet ontbreken. Je ziet dat dit de perfecte rode tint voor mij is, want mijn hele gezicht ‘leeft’ op. Dit is een rood die iedereen mooi zal staan. Ja, ik ben erg blij met deze lipstick!

 

mua1 Dan kocht ik nog een matte lipstick, namelijk een felroze rakker genaamd Pouty Pink. Ook hier heb je het verrassingsdopje met extra lipstick onderaan de huls.

 

mua2 Wat een mooi kleurtje zo! Hier word ik enthousiast van.

 

mua3 Maar dan..ik ben niet bepaald onder de indruk van de swatch. De kleur is lastig op te bouwen en gaat vlekken.

 

mua4 Mehh..het kleurtje spreekt me nu niet meer zo aan. Het is een vage roze kleur die niet zo mooi uitpakt op de lippen op de een of andere manier.

 

mua5 En full face is het al helemaal niets. Nee, deze kleur doet het niet voor mij. Ook dit kleurtje bleef wel prima op z’n plek, maar na 3 uur zou ik ‘m wel bijwerken.

Ik ben erg blij met Scarlet Siren, deze prachtige rood zal ik nog vaak gaan gebruiken! Dit kleurtje kan ik ook iedereen aanraden omdat ‘ie bij iedereen mooi zal staan. Maar Pouty Pink doet niets voor mij helaas. Ook vlekt ‘ie en is de kleur niet mooi op de te bouwen. Ik ben bang dat ik deze lipstick niet snel meer zal gebruiken..

MUA is te koop bij een aantal vestigingen van Kruidvat. Deze lipsticks kosten €3,49 per stuk.

Wat vinden jullie van deze lipsticks van MUA? Al eens geprobeerd?

Liefs,
Lisa

7 reacties op “MUA – Pouty Pink & Scarlet Siren Lipstick

  1. Ik ben erg onder de indruk hoe mooi de rode lipstick je staat…..echt super…zelf heb ik geen enkele lipstick van MUA ( ik moet bekennen dat ik regelmatig in een winkel kom waar ze een MUA schap hebben, maar ik kijk misschien wel veel te weinig in dat schap.. stom stom, stom.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>