Mini Shoplog: Kruidvat, H&M, Lush

 

IMG_5412

Deze minishoplog stond al een tijdje klaar om online te verschijnen, maar ik was ‘m gewoon vergeten! Maar omdat er binnenkort reviews online komen van deze aankoopjes, wilde ik deze shoplog in fotovorm toch even laten zien :)

 

IMG_5413

Ik moest laatst weer naar het ziekenhuis in Maastricht. Zo’n dagje probeer ik dan altijd wat leuker te maken dan het is, dus dan duik ik ervoor of erna graag even de stad in. Zo haal ik ook wat uit mijn treinkaartje (op de een of andere manier vind ik het altijd zo deprimerend om een treinkaartje te moeten halen alléén voor een ziekenhuisafspraak).

Zodoende dook ik voor de afspraak even het Kruidvat binnen (voor MUA natuurlijk), de H&M, Lush en een of andere uitverkoopwinkel.

 

Executie Verkoop Winkeltje (?)

IMG_5415

Bij een of ander executie-verkoop-winkeltje kocht ik een tongschraper omdat ik er al een hele tijd eentje wilde halen. Ook had ik haakjes nodig voor in de badkamer, en kwam ik schoenzooltjes tegen die ik toch wat vaker moet gaan dragen. Ik kwam in dit winkeltje trouwens ook supergave honden kleren tegen (security-pakje, gevangenis-pakje etc.) maar die heb ik voor mijn hondjes toch maar niet meegenomen haha.

Tongschraper: €0,75
Plakhaakjes: €1,50
Inlegzooltjes: €2,95

 

Lush

IMG_5416

Ik moest echt weer even naar de Lush, want ik had weer 5 lege verpakkingen! Dat betekent dus een gratis vers gezichtsmasker. Voor mijn vriend nam ik een stukje zeep (Bohemian Soap) mee omdat ‘ie die zo lekker vindt (heel citrusachtig), en voor mijzelf nog een gezichtsreiniger die ik nog niet geprobeerd heb; namelijk Aqua Marina. En natuurlijk kreeg ik 2 monstertjes mee (Rehab Shampoo en Happy Hippy Showergel).

BB Seaweed Gezichtsmasker: normaal €11,65, maar ik betaalde niets omdat ik 5 lege verpakkingen inleverde.
Bohemian Soap: €7,60
Aqua Marina: €9,90

 

Kruidvat

IMG_5418

Bij onze Kruidvat ligt MUA niet in de schappen, dus dat ik in Maastricht moest zijn was een zege ;) Helaas was het MUA schap redelijk geplunderd en heb ik niet zoveel kunnen halen als ik zou willen. Maar ik nam genoeg mee om even kennis te maken met dit merk. Ook haalde ik 2 NYC mascara’s die in de aanbieding waren en viel mijn oog op de magnetic topcoat van Essence met 2 bijhorende magneetjes om vormpjes in de nagellak te creëren.

NYC Mascara’s: €1,29 per stuk (aanbieding)
MUA nagellak: €2,49
MUA lipstick: €3,49
MUA palette: €5,49
Essence Magnetic Topcoat: €1,99
Essence Magneetje: €1,89

 

H&M

Jurkje H&M

Ik moet altijd even de H&M binnen, en zodra ik binnenliep zag ik dit jurkje al hangen. Lekker fleurig, katoen, en maar een tientje. Meenemen dus!

 

Vest H&M

Omdat ik zo gek ben op mijn grijze, luchtige, dunne vest die hier op lijkt, besloot ik deze in dierenprint ook mee te nemen. Dit is mijn eerste dierenprintje, maar ik draag ‘m nu al best vaak!

 

Elastiekjes H&M

Ik had met Pasen een bon gekregen voor €5,00 korting bij een besteding van €25,00. Nu waren mijn jurkje en vest samen nét geen 25 euro, dus besloot ik maar wat haarelastiekjes mee te nemen om de korting mee te pakken.

Jurkje: €9,95
Vest: €14,95
Elastiekjes: €1,95

 

Van een aantal producten zullen jullie binnenkort een review zien verschijnen:)

Combineren jullie soms een vervelende afspraak met iets leuks?

Liefs,
Lisa

10 reacties op “Mini Shoplog: Kruidvat, H&M, Lush

  1. Leuke aankoopjes! Ik zou het ook zonde vinden van mijn treinkaartje om alleen maar naar het ziekenhuis te gaan; je wilt toch betalen voor iets dat ook nog een beetje leuk is, dus shoppen is denk ik wel een goede oplossing ;) Wat fijn trouwens dat je een gratis masker kon uitzoeken bij de Lush, dat scheelt toch weer!

  2. Wat een leuke dingen heb je gekocht. En je hebt groot gelijk om een bezoekje aan het ziekenhuis te combineren met iets leuks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>