Mini Shoplog

 

IMG_5785Laatst liet ik jullie zien wat ik gekocht had in de stad van Maastricht toen ik naar het ziekenhuis moest. Gewoon omdat ik een bezoekje aan het ziekenhuis ook graag met wat leukers combineer. En laat het nou zo zijn dat ik vorige week opnieuw naar het ziekenhuis moest. Natuurlijk dook ik toen ook de stad even in, vooral omdat ik bij de Lush moest zijn, en ik de schappen van MUA in het Kruidvat weer even wilde bekijken. Kijk mee naar wat ik allemaal aangeschaft heb.

 

IMG_5787 Mijn Eau Roma Water was bijna op, dus ik kocht bij de Lush gauw een nieuwe, van een groter formaat want ik ben echt fan! Ook kreeg ik 2 testjers van H’Suan Wen Hur; een haarmasker. Ik ben benieuwd wat ik daar van ga vinden.

Eau Roma Water kost €11,65.

 

IMG_5789

Ik kon het niet laten om Vero Moda in te glippen en zag daar al heel snel een hele rij met heerlijke katoenen broeken hangen. Ik zag deze de laatste tijd al veel op straat, en vond ze meteen tof. Dit soort broeken zijn heerlijk in de zomer, want ze zijn koel door de dunne stof en zitten heel comfortabel. Ik koos 2 printjes uit, en kan niet wachten om ze te dragen!

De twee broeken kostten samen €29,95 (was een actie).

 

IMG_5791 Bij de Kruidvat wilde ik naar binnen vanwege MUA natuurlijk, en de Vaseline actie (die je gratis kreeg bij bijv. 2 Dove artikelen). Ik had namelijk toch bodylotion nodig, dus besloot er 2 van Dove mee te nemen, zodat ik die van Vaseline erbij kreeg. De Elnett haarlak was ook in de aanbieding, dus die nam ik ook mee.

2 Elnette haarlak, samen voor €10,00
Dove Bodylotion €4,50
Dove Bodycrème €2,35
MUA palette per stuk €5,99
MUA blush €3,99
MUA lipstick €3,49

En de Vaseline bodyspray dus gratis ;)

 

IMG_5792Dit waren alweer mijn aankoopjes. Ik moet maar niet meer te vaak naar het ziekenhuis gaan haha, daardoor kom ik vaak toch in de stad terecht ;)

 

Wat hebben jullie de laatste tijd geshopt? En lijken jullie die relaxte broeken ook wel wat voor de zomermaanden?

Liefs,
Lisa

11 reacties op “Mini Shoplog

  1. De rechter broek is mijn favoriet, wat is die leuk! En die vaseline spray and go zijn ideaal! Vorig jaar was ik bij de perspresentatie en toen kreeg ik proefjes mee. Sindsdien ben ik verslaafd. Wel bodylotion, maar niet lang wachten tot het is ingetrokken, just my cup of tea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>