30 Dagen Lipstick Challenge Update

Zo’n tien dagen terug besloot ik mee te doen aan de 30 Dagen Lipstick Challenge. Ik geef jullie vandaag een korte update; vooral voor de mensen die me niet op Instagram volgen en nog helemaal niets voorbij hebben zien komen. Hoe is het tot nu toe gegaan? En wat heb ik allemaal gedragen?

dag1 Dag 1: Catrice met Kiss Kiss Hibiskiss.

Een kleurtje die hier helemaal niet mooi uit de verf komt, maar een grote favoriet van me is. Ik draag ‘m de laatste tijd eigenlijk nooit meer (vooral vanwege de hele romige substantie; ik hou meer van mat), maar de kleur vind ik fantastisch.

 

dag2 Dag 2: Catrice met Play The Plum.

Een perfect herfstkleurtje die helemaal matched met mijn (Harry Potter) trui.

 

dag3 Dag 3: Hema met 05.

Ik hóu van matte rode lipsticks, en besloot om met deze van de Hema te beginnen, zodat ik nog een aantal favorieten overhoud voor het einde van deze challenge.

 

dag4 Dag 4: MAX Make Up met Pink Blush.

Deze lipstick kost geen knoop, maar is toch zeker de moeite waard om af en toe te gebruiken. Dit is een lipstick die ik een hele tijd niet gebruikt heb, en nu toch weer waardeer. Een klein herontdekkinkje ;)

 

dag5 Dag 5: Catrice met Alluring Red.

Deze lipstick heb ik nog niet lang, maar ik was er meteen dol op. Het is een prachtige rode kleur met een mooie glans. Ik denk dat bij iedereen deze kleur mooi staat.

 

dag6 Dag 6: Mac met Chatterbox.

Ik was hier heel erg moe en dat is goed te zien. Om mezelf op te peppen mocht ik van mezelf een van mijn huidige favorieten opdoen; Chatterbox! Wat hou ik van deze lipstick!

dag7 Dag 7: Mac met Please Me.

Een rustig, bijna nude kleurtje, waar ik niet zo dol op ben. Ik besloot ‘m toch nog eens te dragen op dag7 en was er eigenlijk best blij mee! Een heel makkelijk kleurtje.

 

dag8 Dag 8: Mac met Girl About Town.

De kleur was al een beetje afgesleten (ik vergeet soms gewoon foto’s te maken!) dus hij komt niet helemaal goed over. Maar deze kleur is ook heerlijk voor de herfst. Ben stiekem wel een beetje verliefd geworden op deze kleur tijdens dag 8.

 

dag9 Dag 9: Mac met Rebel.

Oeps, 4 dagen Mac achter elkaar..Maar ik ben gewoon dol op de lipsticks van dit merk. Ook Rebel is een fantastisch herfstkleurtje waar ik van hou. (Check die mooie achtergrond; ik was bij m’n moeder op bezoek en ze woont zo mooi.)

 

dag10Dag 10: YSL met Rosé Cult.

Nog een lipstick waar ik gek op ben. Een donkerroze kleur die ieder gezicht kan opfleuren.

Na tien dagen kan ik zeggen dat ik het erg leuk vind om mee te doen en iedere dag een andere lipstick te moeten dragen, het zorgt ervoor dat ik net wat langer nadenk over welke lipstick ik wil dragen en welke ik misschien nog even wil bewaren voor later. Maar ik heb toch wel al een paar favorieten gedragen in deze eerste tien dagen; Chatterbox, Rosé Cult, Alluring Red. Deze lipsticks ga ik zeker nog missen de volgende twee weken.

En met geen lipsticks kopen gaat het ook erg goed. Nu kocht ik sowieso de laatste tijd niet veel lipsticks meer, en daarom gaat het me nu ook gemakkelijk af. Eén keer bedacht ik me dat ik een bepaald lipstickje wel erg leuk vond en wilde meenemen, maar net op tijd herinnerde ik me de Challenge en liet ‘m toen snel links liggen. Ik heb zin in de rest van de 20 dagen Lipstick Challenge.

 

Volg me op Instagram als je benieuwd bent naar mijn komende lipstickkeuzes voor de 30 dagen lipstick challenge :)

Liefs,
Lisa

6 reacties op “30 Dagen Lipstick Challenge Update

  1. Dit vind ik zo’n leuke challenge! En wat een mooie lipsticks heb jij zeg! Rebel is mijn meest favoriete lipstick ever (tot nu dan haha ;)) en ik vind hem jou ook echt prachtig staan! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>