NOTM Oktober

Het is bijna niet te geloven, maar ook oktober zit er alweer op! Hoe snel kan de tijd soms ook gaan! Maar goed, dit betekent weer een maandelijks overzichtje van de nagellakjes die ik allemaal gedragen had. Ondanks de soms nog zonnige temperaturen, was ik al aardig in de herfstsferen.

notm1

 

Essence – Alice Had A Vision-Again 

Ik begon de maand met dit lakje uit de Breaking Dawn LE van Essence. Dit donkerpaarse, glimmende lakje is een groot favoriet van mij in de wintermaanden. Mijn nagel van mijn middelvinger was hier net afgebroken, vandaar de niet nette afwerking. Mijn nagels zijn sowieso erg broos de laatste tijd..Misschien moet ik toch maar eens vitaminepillen voor haar en nagels proberen!

 

notm2 Catrice – Another Pink Panther

Uit de Crème Fresh LE koos ik dit melkachtige roze kleurtje. Volgens mij lakte ik mijn nagels in dit kleurtje toen het nog zo’n heerlijk zomers weertje was haha.

 

notm3 Catrice – Sydney

Uit de Big City Life LE komt dit mooie donkertaupe lakje. Ik hou van dit soort kleurtjes in de herfst en draag ze ook regelmatig. Ik heb meerdere ‘modder’ kleurtjes, maar dit is mijn favoriet. En kijk hoe mooi mijn nagels glanzen met de gellak van Essence die ik nog regelmatig gebruik.

 

notm4 L’Oréal – Frenchriviera

Om de Glow In The Dark topcoat van Essence eens uit te proberen, koos ik een melkachtige blauw om het effect zo subtiel mogelijk te houden. Schattig met die sterretjes zo, al was dat heel lastig.

 

notm5 Essence – Do You Speak Love?

En natuurlijk kan een klassiek rood kleurtje niet ontbreken. In de herfst,- en wintermaanden komt dit kleurtje regelmatig bij mij langs. Ik hou van die classy kleurtjes die overal bij passen. Op de ringvinger probeerde ik ‘boterhammenzakje nailart’ uit, maar nadat ik het aflakte met een glitterlak ging het mis en werd het heel erg lelijk. Ik had alleen geen zin meer om het eraf te halen haha!

 

notm6 Catrice – Black To The Roots

Uit de Floral Grunge LE van Catrice komt dit mooie donkere kleurtje (is het heel donkerblauw of toch gewoon zwart?) met glitters. I like!

 

notm7Catrice – Bed Of Flowers

Dit mooie originele kleurtje van Catrice komt uit de Eve In Bloom LE, en ik draag ook deze nog regelmatig. Dit keer heb ik er een matte topcoat overheen gedaan wat me eigenlijk best goed beviel, al komt het op de foto niet zo mooi over.

Het valt me nu op dat ik vooral nagellakjes gedragen heb die uit een Limited Edition komen, wat grappig!

Wat heb jij veel gedragen op je nagels de vorige maand?

Liefs,
Lisa

3 reacties op “NOTM Oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>