30 Dagen Lipstick Challenge

De 30 Dagen Lipstick Challenge zag ik op meerdere blogs voorbij komen en steeds wilde ik wel meedoen, maar vergat ik het simpelweg. Het is namelijk echt iets voor mij; met deze challenge herondek je namelijk je lipsticks omdat je iedere dag een andere moet dragen. Dit lijkt me echt leuk om te doen.

lipstick-piccie

Bron

Wat zijn de regels?

- Ik mag 30 dagen lang geen nieuwe lipsticks kopen
- Ik moet 30 dagen iedere dag een andere lipstick opdoen
- Hiervan moet ik een foto maken en plaatsen onder #30DagenLipstickChallenge

 

Wel heb ik een kleine aanpassing gedaan, zoals ik ook anderen heb zien doen, namelijk het uitrekken naar 40 dagen in totaal. Ik draag namelijk niet iedere dag make-up en heb ook geen zin om dit voor deze challenge wel te moeten doen. Ik draag standaard op maandag nooit make-up, en soms tussendoor skip ik ook nog wel een dagje. Door voor deze challenge dus in totaal 40 dagen uit te trekken, kan ik dus met een gerust hart ook een dag make-uploos doorbrengen.

Ik ga vandaag beginnen, en hou jullie op de hoogte! Ik heb er zin in, en ben heel erg benieuwd of ik mooie lipsticks ga herontdekken. Wil je op de hoogte blijven van mijn 30 Dagen Lipstick Challenge, volg me dan op Instagram.

Hebben jullie deze challenge al gedaan? 

Liefs,
Lisa

 

7 reacties op “30 Dagen Lipstick Challenge

  1. Leuke challenge! Hoewel, 30 dagen geen nieuwe lipstick kopen… ik weet zeker dat ik dan acuut allemaal lipsticks zie die ik perse nu onmiddellijk moet hebben :) Ben benieuwd wat je herontdekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>