Essence Rock Out!! Multicolour Blush

IMG_8026 Deze blush hebben jullie laatst in de winactie voorbij zien komen (doen jullie al mee? Vandaag is de laatste dag!) en vandaag laat ik ‘m uitgebreider zien; de Multicolour Blush van de nieuwe Limited Edition van Essence, genaamd Rock Out!! Niet de hele collectie sprak me aan, maar er zaten toch een paar toffe items tussen! De rest laat ik jullie ook de komende dagen zien, maar ik begin vandaag dus met de blush.   IMG_7995Het doosje oogt wat goedkoop zoals wel vaker het geval is bij Essence. Dit vind ik altijd een nadeel, maar dit hoort nou eenmaal bij een budget merk! De blush heet Global Icon.

 

IMG_7998 Waarom ik de blush meenam, moge duidelijk zijn. De drie verschillende kleurtjes die prachtig in elkaar overlopen..ik viel er meteen voor. Ook heb ik tussen mijn eigen blushes geen enkele echte paarse liggen, dus dat was voor mij een prima excuus om deze mee te nemen. Ik heb vooral roze en peachy blushes, maar vanaf nu dus ook een (gedeeltelijke) paarse ;)

 

swatches De swatches, van links naar rechts de kleurtjes van de blush. Lichtroze, donkerroze en paars. Ik vind de kleurtjes erg mooi, en er zit ook een goede shimmer doorheen.

 

IMG_8024 De blush aangebracht op mijn wangen. Hij geeft een mooi, fris kleurtje dat iedereen wel goed staat. De blush brengt makkelijk aan met een poederkwast en is goed op te bouwen. Hij is dus niet te gepigmenteerd wat ik bij een blush altijd heel erg fijn vind (anders loop ik te snel met clownswangetjes).

 

Blush Rock out Op deze foto zie je ook goed de glans die de blush geeft, vind ik heel mooi! Een highlighter heb ik bijna niet meer nodig! Ik ben erg enthousiast over deze blush en ben blij dat ik ‘m heb meegenomen. De afgelopen dagen heb ik ‘m al veel gebruikt en ik verwacht dat ik dat ook blijf doen. Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar deze blush? Dan kun je vandaag nog meedoen aan mijn winactie om deze blush te winnen. En bekijk ook eens mijn andere winacties nog :)

Deze Essence Multicolour Blush ligt nu in de winkel (Kruidvat en Trekpleister) en kost €3,39.

Liefs,
Lisa

11 reacties op “Essence Rock Out!! Multicolour Blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>