30 Dagen Lipstick Challenge Update 2

Vorige maand liet ik jullie weten dat ik mee ging doen aan de 30 dagen lipstick challenge. En vandaag laat ik jullie weten hoe het tot nu toe gaat, en vooral welke lipsticks ik gedragen heb.
Laatst konden jullie in de eerste update zien welke lipsticks ik op dag 1 t/m 10 gedragen heb, en vandaag gaan we dus verder.

Dag 11

Dag 11: Rimmel By Kate met 107.

Ik trok een van mijn favoriete blouses aan, en daar wilde ik graag mijn lipstick bij matchen; Rimmel by Kate nummer 107 werd het. Dit is een kleurtje die ik regelmatig draag in het najaar, dus ik wist al dat ik deze tijdens deze challenge graag wilde dragen. Helaas moet ik nu weer wachten tot ik ‘m weer mag gebruiken ;)

Dag 12

Dag 12: Catrice met Pinkadilly Circus

Een lipstick die ik al een hele tijd niet meer gedragen heb, en zomaar uit het laatje heb getrokken. Best een leuk kleurtje, maar ik word er niet heel warm van.

Dag 13 Dag 13: Catrice met It’s A Matt Word

Met mijn slaaphoofd (ik was op de bank in slaap gevallen) droeg ik deze prachtige mat rode kleur van Catrice waar ik echt gek op ben.

Dag 14 Dag 14: ELF met Sociable

Op de foto komt de kleur helemaal niet goed over, maar op dit kleurtje ben ik ook dol. Hoe dol, merkte ik op dag 14 weer en besloot meteen dat ik deze kleur ook vaker ga dragen na deze challenge. Nog een herontdekking dus!

Dag 15 Dag 15: Dior met Mazette

Deze kleur draag ik ook veel te weinig! Eigenlijk vind ik ‘m meer geschikt voor het voorjaar, maar ik besloot ‘m gewoon te dragen in het najaar en eigenlijk kan het ook best wel!

Dag 16 Dag 16: Essence met Blush My Lips

Dit is wel de herontdekking van deze 10 dagen; wat een plaatje is Blush My Lips. Een kersenrode/roze kleur met prima pigmentatie. Echt een prachtig herfstkleurtje, deze ga ik zeker vaker dragen na de challenge!

Dag 17 Dag 17: Catrice met More Is More

Weer een kleurtje dat ik random uit mijn stash viste, en opnieuw werd ik er niet heel enthousiast van. Leuk dat ik dit kleurtje in mijn bezit heb, maar het is geen pronkstuk.

Dag 18 Dag 18: Guerlain met Gracy

Deze lipstick daarentegen is zeker wel een pronkstuk! Alleen de huls al…Omdat ik deze lipstick zo mooi vind, ben ik er te zuinig op. En nu zie ik in dat dát juist heel erg zonde is. Ik ga ‘m na deze challenge vaker dragen, dat mag ik nu van mezelf ;)

Dag 19 Dag 19: Rimmel met As You Want Victoria

Deze prachtige lipstick moest ik toch ook echt wel dragen tijdens deze challenge; ik had deze al zo lang niet meer gedragen en ik wist dat ik ‘m weer heel mooi zou vinden. De kleur is zo perfect roze, en de pigmentatie is super!

Dag 20Dag 20: Mac met Viva Glam Nicki

Waaaat, mijn enige Mac lipstick deze 10 dagen? Ik had het niet eens in de gaten, het valt me nu pas op! Maar deze kleur vind ik zo geweldig, zo origineel en je moet ‘m maar durven dragen. Ik hou ervan!

Er zijn al 20 dagen voorbij van de challenge, het gaat echt snel. Ik vind het steeds leuker worden om iedere dag even goed stil te staan bij mijn lipstickkeuze. Ik heb nog een paar beauty’s bewaard voor de laatste tien dagen en ik wil natuurlijk ook weer ‘nieuwe’ ontdekkingen doen.

Met het niet kopen van lipsticks gaat het ook goed. Ik ben een paar keer in de verleiding gebracht, maar heb me steeds weten in te houden! Op naar de laatste 10 dagen van deze challenge.

Wil je eerder op de hoogte zijn van welke lipsticks ik draag? Volg me dan op Instagram.

Welke lipstick is jullie favoriet?

Liefs,
Lisa

 

4 reacties op “30 Dagen Lipstick Challenge Update 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>