5 Dingen die ik van mijn Bucketlist kan afstrepen

Soms gaat het leven zomaar aan je voorbij, kijk je op en besef je dat er alweer 6 maanden aan je voorbij zijn gegaan. Ik vind het heerlijk om doelen te stellen in het leven; of het nou stiekeme wensen zijn of dingen die ik van mezelf wel moet doen maar niet durf. Hier krijg ik het gevoel van dat ik echt vooruit ga, écht leef!

In het nieuwe jaar krijgt iedereen de neiging om even terug te kijken op de afgelopen periode, zo ook ik. En tot mijn verbazing had ik alweer meer ‘doelen’ behaald dan ik gedacht had; ik kan zomaar 5 dingen van mijn bucketlist afstrepen!

Dingen die ik altijd al eens wilde doen, die ik nu gedaan heb:

Roze haren

img_20161103_134226-1

Iets wat ik al jaren wilde doen, maar nooit durfde; mijn haren roze verven. Een paar jaar geleden werd dit ineens hot, en sindsdien struinde ik regelmatig Pinterest af voor inspiratie. Afgelopen herfst besloot ik dat het er nu van moest komen. Ik ging naar SalonB in Arnhem (ergens anders durf ik dit niet aan…) en ik vind het super tof!

Orgaandonor worden

Dit was echt een dingetje; ik vond het idee om mijn organen af te staan echt heel naar. Ik kon het niet verklaren, maar had wel het idee dat ik er ooit ‘overheen’ zou komen. Maar toch had ik een schuldgevoel waardoor ik jaren geleden besloot ‘dan maar’  bloeddonor te worden (dit raad ik trouwens iedereen die er tegen kan aan; je redt er ook levens mee en het is hard nodig!)
Maar laatst was het eindelijk zo ver; het idee om orgaandonor te zijn staat me niet meer tegen en ik heb me dus gelijk opgegeven. Dus naast bloeddonor, ben ik nu eindelijk ook orgaandonor.

Een tattoo voor mijn hondjes

20170107_191506

Dit jaar heb ik 3 nieuwe tattoo’s laten zetten; waaronder een voor mijn hondjes Lizzy en Lea. Dit stond al jaren op mijn bucketlist, want mijn hondjes betekenen echt heel veel voor me. De tattoo met hondenpootjes én hartje, spreekt voor zich. Ik ben er erg blij mee.

HBO opleiding volgen (én afmaken)

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd in het verleden, maar heb dit vanwege mijn rugproblemen nooit kunnen afmaken. Jarenlang heb ik me op mijn herstel/revalidatieproces gestort, maar nu vind ik het tijd om meer uit het leven te halen. Ik zit nu in het tweede jaar van MWD, en hoop over een paar jaar een mooi HBO diploma in handen te hebben.

Een eigen auto

20170107_190852

Heel lang heb ik het nut er niet van in gezien; alles was op loopafstand en ik kon altijd de trein of bus pakken als ik wilde. Maar door mijn huidige levensstijl (ik woon weer afwisselend bij mijn vader en dan weer bij mijn moeder, tot ik mijn eigen plekje gevonden heb..) is dit gewoon niet te doen. Het werd echt tijd voor mijn eerste eigen auto! Omdat mijn broer een auto van de zaak kreeg, kocht ik zijn eerste auto over. Een lelijk ding, maar hij rijdt heerlijk en het allerbelangrijkste; hij geeft me vrijheid! Ik kan me nu al geen leven zonder meer voorstellen.

Welke dingen kunnen jullie van je bucketlist afstrepen?

Liefs,
Lisa

 

8 reacties op “5 Dingen die ik van mijn Bucketlist kan afstrepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>