Essence – The little X-mas Factory Eyeshadow Palette

Het is bijna Kerst en dat is in de winkels ook te merken. Essence komt met een leuke limited edition; The Little X-Mas Factory genaamd.
Er was niet veel meer over van deze collectie, maar dit oogschaduw palette kon ik gelukkig nog wel scoren. Vandaag laat ik jullie zien of ‘ie de moeite waard is!

20161213_115858

Het palette ziet er leuk uit, maar voelt verder nogal goedkoop; het is gemaakt van een lichte plastic en doet me wat denken aan de kindermake-up van vroeger. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud!

20161213_120003 Het patroontje dat in de oogschaduws is gedrukt vind ik wel tof; het geeft er net iets extra’s aan.
De kleuren zelf vind ik ook leuk; een middenbruin, een lichtroze, een ijzige wit, een donkergroene en een gouden kleur. Vooral de 2 laatste kleurtjes zijn lekker kerstig! Alle kleurtjes hebben een glans.

20161213_134936 De swatches in daglicht.

20161213_134917En de swatches bij flits. Ik vind het pigment prima. Er is geen een kleurtje dat wegvalt op mijn hand of waarvan de kleur niet naar voren komt.

essence2 Maar op het oog valt de kleur helaas helemaal weg…Het wordt een donkere vlek…ik had gehoopt dat de goude kleur echt knallend goud zou zijn..en het donkergroen ook echt groen..maar dat valt dus tegen.

20161213_115931

Het palette is leuk geprobeerd door Essence maar ik word er helaas niet enthousiast van…

De Essence The Little X-Mas Factory editie ligt nu in de winkel. Voor dit palette betaalde ik €3,99

Hebben jullie iets uit deze collectie weten te scoren?

Liefs,
Lisa

1 reactie op “Essence – The little X-mas Factory Eyeshadow Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>