TAG: Hoe nep ben ik?

Deze tag gaat al een tijdje over internet, maar bij Eline kwam ik ‘m weer eens tegen, en besloot ik deze eens in te vullen. Want ik denk dat iedere beautyblogger af en toe óf de vraag krijgt, of zichzelf het eens afvraagt; Hoe nep ben ik eigenlijk?

16december

Ben jij ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nee. Ik vind het wel echt tof dat het bestaat, want mocht ik het in de toekomst willen, dan zijn er genoeg opties.

Gebruik je valse wimpers?
Nee, bijna nooit. Ik draag het alleen met Kerst eigenlijk..maar afgelopen jaar dat zelfs niet eens omdat ik er geen tijd voor had (ik was gastvrouw dit jaar). Mijn make-up zat er dit jaar binnen 10 minuten op en er was ook geen tijd voor eyeliner..Dus het gaat nog een tijdje duren voor ik weer opnieuw valse wimpers draag. Ik vind ze bij mezelf altijd zo overdreven staan, en ik voel ze altijd zitten.

Draag je een weave of extensions?
Ja, ik hou van lang haar en krijg het zelf gewoon niet voor elkaar. Mijn haren zijn erg dun en breekbaar, dus ze komen nooit fatsoenlijk over mijn schouders heen. Ik draag op dit moment waxextensions en binnenkort heb ik weer zin om clip in extensions te bestellen.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Ja, zeker wel. Er zijn genoeg operaties die ik eventueel zou overwegen in de toekomst; een buikwandcorrectie na een zwangerschap, facelift (of een van de vele vergelijkbare opties) wanneer mijn gezicht een bozige uitdrukking gaat krijgen, een borstlift/vergroting na het geven van borstvoeding..of kijk ik nu te negatief tegen het ouder en/of moeder worden aan..? Nou ja, het is in ieder geval fijn dat de opties er zijn.

Kun je nog zonder make-up?
Nee, over het algemeen niet. Het is echt mijn hobby en een geliefd tijdverdrijf. Iets wat ik heel graag doe, en ik kan me niet voorstellen dat ik dat nooit meer zou mogen doen. Ik draag op genoeg dagen geen/nauwelijks make-up, maar het opgeven..nee dat nooit ;)

Draag je nepnagels?
Nee, nooit. Ik hou niet van dat gevoel dat nepnagels geven. Ik verzorg mijn nagels altijd goed, om ze zelf zo sterk mogelijk te houden.

Verf je je haren?
Ja, al heel lang; vanaf mijn 12e ofzo. Mijn natuurlijke haarkleur is donkerblond, maar die heb ik al heel lang niet meer gezien haha.

Ga je onder de zonnebank?
Nee, nooit! Ik had vroeger wel een zonnebank waar ik regelmatig onder ging, maar de laatste jaren ben ik veel te bang geworden voor de schade die dat kan toebrengen.

Gebruik je selftanners?
Bijna nooit. Toevallig van de zomer heb ik het een paar keer gebruikt, en dat beviel best goed. Maar die lucht die ervan af komt…hahah!

Heb je tattoos?
Ja, twee. En ik zou er wel meer bij willen.  Ik hou wel van kleine, subtiele tattoo’s waar een verhaal achter zit.
Ohja, en ik heb ook permanente make-up (eyeliner) wat ook onder tattoo kan vallen.

Deze tag vond ik erg leuk om in te vullen. Het valt best mee toch; zo nep ben ik niet? ;) Ach, iedereen moet het lekker zelf weten hoe ze er bij willen lopen; nep of puur natuur.

Neem de tag gerust over!

Vind je dat ik nep ben? En hoe nep ben jij?

Liefs,
Lisa

16 reacties op “TAG: Hoe nep ben ik?

  1. Leuke tag! Ik vind je ook niet nep als ik dat zo lees. Sowieso denk ik dat iedereen voor zichzelf moet weten hoe “nep” die wil zijn. Er wordt altijd heel moeilijk gedaan over plastische chirurgie, maar er zijn genoeg redenen waarvoor iemand het toch kan willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>