NOTM: December

Dit artikel komt iets later dan normaal online omdat ik het erg druk heb gehad, en me ook niet helemaal top voelde. Na alle drukte rondom de feestdagen, was ik even goed moe en heb ik vooral rustig aan gedaan de laatste week. Maar toch wil ik dit artikel online hebben, gewoon omdat ik het zonde vind om een artikel anders maar ‘weg’ te gooien.
Bij deze dus een overzicht van mijn NOTM (Nails Of The Month).

notm1

Catrice – Will You Berry Me?

Ik begon de maand December met dit leuke lakje van Catrice. Een kleurtje dat tussen rood en roze inhangt, en ik merk dat ik erg van dit soort kleurtjes houd. Dit lakje pak ik er de laatste tijd regelmatig bij.

 

notm2

 Catrice – Will You Be My Millionaire?

Ik probeerde weer eens een Nailart uit..ik ben daar echt geen ster in haha! Ik begon met een gouden basislakje van Catrice (Will You Be My Millionaire?), en daaroverheen maakte ik een gradient van lichtroze naar donkerroze. Op 2 nagels maakte ik nog een effect door dunne strookjes plakband te plakken en na het lakken dit eraf te halen waardoor je streepjes ziet. Eroverheen nog een glittertopcoat, en ik was (ein-de-lijk) klaar ;) Ik vond het wel grappig, maar ik ben niet snel tevreden met mijn eigen Nailarts. Ik ga gauw weer eens oefenen.

 

notm3

Hema – 823

Over dit lakje heb ik deze review geschreven en ik was er niet zo heel enthousiast over. De kleur vind ik best mooi en ook erg geschikt voor de donkere dagen voor Kerst, maar de nagellak trok snel terug waardoor je steeds randjes bleef zien. Jammer.

 

notm4

Essence – Breaking Dawn Part 2 LE, Alice Had A Vision..Again

Kerst kwam dichterbij en ik was in the mood for some sparkle! Dus ik trok deze prachtige donkerpaarse lak met glitter uit de kast, en knalde er nog een extra laag glitter overheen voor het echte Kerstgevoel ;)

 

Kerst

H&M Nailpolish – Berry Love

Dit droeg ik op mijn nagels met  Kerst. Natuurlijk ging ik voor rood, en voegde ik er flink wat glitter aan toe. Erg feestelijk.

 

oud en nieuw

Essence – Miss Universe

Met nieuwjaar koos ik voor deze favoriet van Essence die ik graag draag in de winter. Deze prachtige donkergroen/blauwe kleur met een kleine sparkle erin vind ik gewoon awesome! En zo ging ik het nieuwe jaar in!

Welke nagellak hebben jullie de laatste tijd veel gedragen?

Liefs,
Lisa

8 reacties op “NOTM: December

  1. Dat donkerpaars met glitter vind ik echt prachtig, heel gaaf idee! Ik heb in december vooral veel liquid sands gedragen zoals OPI Make Him Mine :D lekker feestelijk!

  2. A lot of naaaails! Gorgeous matte nagellak van de Hema, ik vind dat wel wat hebben. Jammer dat het niet zo’n succesvolle nagellak was, want de matte finish is gewoon tof! Miss Universe van Essence is wel de klap op de vuurpijl hoor.. die is echt FAB!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>