Opgemaakt #12

Klik hier als je de video niet kunt zien, en klik hier als je je wilt abonneren.

Ik heb weer genoeg producten voor jullie verzameld die ik de laatste tijd heb opgemaakt! Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb opgemaakt, en vertel ik jullie wat ik van het product zelf vind.

Bedankt voor het kijken!

Wat hebben jullie de laatste tijd opgemaakt?

Liefs,
Lisa

12 reacties op “Opgemaakt #12

  1. Je haar is echt FAB in de video! Batiste heeft ook lekkere droogshampoo’s, bij hen is het ook zo dat je haar niet opnieuw snel vet wordt. Wat leuk dat je vriend ook producten van Aussie gebruikt! Oh my god, ik houd van hun volume shampoo, it’s incredible. De Kruidvat heeft trouwens ook nog een reinigingsmelk in een fles, roze dacht ik, voor een gevoelige huid en die is ideaal! Ik wissel het ook af met die van de Hema. :) Guuurl, je moest de primer aan de overkant of bovenkant open knippen, hierdoor kan je het product inknippen en kan je erbij. Ik haat het als die verpakkingen zo hard zijn en je kan er niet bij. :’) A lot of products gurl, a looot! Je bent zo gezellig in je video’s, heel positief, I like! Ik maakte een gelliner van Maybelline op, een reiniger van de Kruidvat en een zooi aan parfums. :’)

    • Dankjeee :) Hihi ja ik vind het stiekem ook wel leuk dat hij Aussie gebruikt; z’n haar ruikt altijd lekker ;)
      Ik heb die primer proberen open te knippen, maar ‘t lukte me niet! Of mijn scharen zijn hier gewoon veel te bot voor of mijn handen te slap haha!
      Wat veel complimenten Cynthia, dankjewel :D Xx

  2. Leuke video! Je hebt echt mooie producten opgemaakt! Ik heb de laatste tijd niet veel opgemaakt, wel een mascara van essence.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>