Vaseline – Spray&Go

 

vaseline

In mijn shoplog van laatst konden jullie zien dat ik eindelijk de Vaseline Spray&Go kocht. Deze is redelijk nieuw, en ik heb er al veel over gelezen en gehoord. Ik was dus erg benieuwd naar deze nieuwe ‘uitvinding’.

vaseline spray & go

Dit is dus een body moisturiser, maar dan in een spray verpakking. Dat maakt het zo nieuw en anders dan de normale bodylotion die in een flesverpakking komt.

body moisturiser

Er zijn 3 varianten; Essential Moisture, Cacao Radiant en Aloe Fresh. Ik nam de Cacao Radiant mee.

de dop van vaseline

Het aanbrengen doe je met de handige sprayknop. Je draait de dop opzij, et voila; een spray.

vaseline spray&go

Het product belooft te hydrateren en snel in te trekken.

body moisturiserr

Insprayen (vanaf zo’n 10cm) en inwrijven.

ingredienten1

ingredienten2

De ingrediënten. Het bevat parabenen, parfum en siliconen. Dus als je dit wilt vermijden, is dit niet het product voor je.

vaseline opspuiten

Ik kom net uit de douche en besloot mijn benen ermee in te sprayen. Mijn huid is droog, vlekkerig en rood (hoera, voor de gevoelige huid!).

vaseline spray en go

Het aanbrengen gaat wel erg makkelijk! Zeker een pluspunt!
De geur is trouwens best lekker. Het ruikt naar cacao, maar niet helemaal puur. Maar goed, dat lijkt me ook logisch met de bestanddelen die erin zitten (het ruikt soms wat neppig).

vaseline ingetrokken

En het trekt inderdaad erg snel in. Een paar keer wrijven en je voelt het al wat stugger worden. Ik kan dan meteen mijn relaxpants (haha zo noem ik mijn huispak) aantrekken. Maar eerlijk gezegd; hij trekt niet zo snel in als de reclame doet geloven. Ik zou niet meteen seconden later al een jeans aan kunnen doen. Daar blijft de huid nog iets te vettig voor.

Ik vind dit een erg handig product, maar ik zie mezelf dit eerder in de zomer gebruiken. Ik heb meer voeding nodig in de koude maanden. Mijn huid is zo droog en gevoelig, dat ik toch echt een bodybutter (of een stevige bodylotion) nodig heb. Dit is ook wel te zien op de foto’s. Nog een minpuntje; de gladde vloeren die je van het sprayen krijgt! Kijk daar mee uit..
Dat neemt niet weg dat ik het wel een fijn product vind. Ik denk dat ik het de komende tijd op mijn armen ga gebruiken (die zijn wat minder droog dan mijn benen) en voor mijn benen mijn oude vertrouwde bodybutter. En in de zomer schaf ik gewoon weer een nieuwe Spray&Go aan (en dan in Aloe Fresh, die lijkt me ook erg lekker!).

Vaseline Spray&Go is te koop bij oa. Kruidvat en kost €6,89.

 

Hebben jullie al kennis gemaakt met de Spray&Go? Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Lisa

 

16 reacties op “Vaseline – Spray&Go

  1. Leuke review. Deze wil ik ook nog testen. Sprayt het niet alle kanten op, haha? Volgens mij is dan mijn hele kamer ook gehydrateerd of valt dat wel mee?

    Groetjes van BeautyMan

  2. Hier was ik al een tijdje nieuwsgierig naar, want het is ideaal voor in de ochtend! Jammer dat hij niet meteen intrekt, maar zoals je het beschrijft lijkt het mij nog steeds en top product. :D Oh, gladde vloeren? Meh.. Als je ineens met krukken rondhuppelt weten wij wat eraan de hand is. :’)

    • Ik vind het ook echt een top product, vind hem nog steeds leuker worden!
      Tja, zeker een minpuntje hahah, maar met een handdoek op de grond moet dat goed komen ;)

  3. Ik gebruik eigenlijk nooit iets voor mijn huid, al wil ik dat wel gaan doen… Mijn huid is eigenlijk vrijwel nooit droog, dus dit zou misschien wel een handige goede beginnersding voor mij kunnen zijn :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>