NIEUW van Essence – Nagellak

 

IMG_3094

Er liggen al een tijdje nieuwe lakjes in het schap van Essence. Natuurlijk heb ik daar ook een aantal van aangeschaft, want ze zijn wel leuk! Vernieuwend, leuke kleurtjes, schattige flesjes, lieve prijsjes, wat wil een mens nog meer?

IMG_3096

Ik nam 3 nagellakjes mee en 1 effect nails.

IMG_3101

Er zijn vele nieuwe Effect Nails in het schap beland, en ik nam 05 Miss Champagne daar van mee.
Van de lakjes nam ik 2 Sparkle Sand mee; Hey, Nude! en Me&My Lover. Dit zijn lakjes die duidelijk op het Liquid Sand effect gebaseerd zijn. Als laatste nam ik ook Pink&Proud mee.

IMG_2018

Dit is Hey, Nude! Het lakje dekt in 2 laagjes goed, wat ik niet verwacht had. Het droogt erg snel, en het wordt inderdaad zo stroevig.

essence hey,nude!

In de close-up zie je mooi de sparkles die in het lakje zitten. En de mooie nude kleur. Ik vind dit lakje erg mooi!

IMG_2448

Dit mooie lakje heet Me&My Lover. Een prachtige rode kleur, maar dan met liquid sand effect. Mooi! Ook dit lakje dekt met 2 laagjes en droogt snel.

essence me&my lover

Die sparkle..zucht.. Ik vind dit ook een prachtig lakje! En het lakje krijgt een mooi schuurpapier effect.

IMG_2126

Het derde lakje, Pink&Proud, past perfect bij de Effect Nails die ik kocht! Ik besloot ze te combineren.
Pink&Proud is nou niet zozeer een roze lakje; ik vind ‘m eerder zachtpaars. Het lakje lakt een beetje streperig, maar niet zozeer dat ik het erg vind. Na een tweede laagje valt dat weg. Ook hier heb ik dus 2 laagjes gebruikt, en dat dekt perfect.

essence pink&proud

Het is bijna een metallic-achtige finish, maar not too much gelukkig, anders had ik het niet meer mooi gevonden.

essence effect nails

Op mijn ringvinger bracht ik de flakies aan. Dit was erg simpel; meteen na het aanbrengen van een laagje nagellak doopte ik mijn vinger in het potje en tikte rustig het teveel aan flakies af. Het is meteen klaar. Ook blijft het best lang zitten; ik heb het geloof ik 3 dagen zo gedragen. Er vielen wat flakies af, maar er waren geen kale plekken zichtbaar.

IMG_3098

Ik vind de lakjes erg mooi en handig in gebruik. De lakjes blijven best lang mooi, vooral de Sparkle Sand Effect lakjes (Me&My Love en Hey, Nude!), die bleven wel 4 dagen helemaal mooi! Dat vind ik best lang voor zo’n prijsje. Hey, Nude! vind ik prachtig, en ook Me&My Lover maakt me blij. Het paarse lakje vind ik het minste van de drie, maar ook die zal ik regelmatig nog pakken. En die Effect Nails zijn zo leuk dat ik er vast meer van ga aanschaffen!

IMG_3095

Essence is te koop bij de drogist. De lakjes kosten €1,69 per stuk en de flakies kosten €1,89 (als ik het goed heb, op het bonnetje staat alles onder dezelfde naam..)

Wat vinden jullie van de nagellakjes? En hebben jullie een Effect Nails van Essence?

Liefs,
Lisa

13 reacties op “NIEUW van Essence – Nagellak

  1. Ik vind die Nude kleur echt super mooi! Beetje jammer dat ik de flesjes zelf een beetje goedkoop vind ogen, ik had liever een design gezien dat wat strakker was.

    Verder hele mooie kleurtjes hoor!

    xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>