Reinigingsborstel Ayvo

 

IMG_6017 Reinigingsborstels voor je gezicht zijn helemaal hip op het moment. Qua reviews op beautyblogs zijn we wel over het hoogtepunt heen, iedereen heeft ze inmiddels wel eens gezien of er iets over gelezen. Ik was natuurlijk ook heel erg nieuwsgierig, maar de prijzen hielden me tegen om er een aan te schaffen. Maar toen kwam ik de Ayvo reinigingsborstel tegen bij de Blokker voor €19,95. Die nam ik natuurlijk mee.

 

IMG_4564 IMG_4566 De hele set komt in een doos waar genoeg informatie opstaat.

 

IMG_4567 IMG_4569

* Reinigt, verzorgt en verfrist de huid
* Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
* De huid voelt zacht aan en straalt
* Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten
* Veilig bevonden voor alle huidtypen

IMG_4574 Het apparaatje werkt op 4 AA batterijen, die niet in de doos zitten. Deze reinigingsborstel kun je dus niet onder de douche gebruiken.

Door een knopje aan de zijkant kun je het apparaatje aan,- en uitzetten. Hij heeft maar 1 snelheid, maar dat vind ik niet zo’n ramp.

 

IMG_4575 Dit bevat de doos:

* De hoofdunit (waar je de reinigingsborstels op moet klikken)
* Een houder voor de hoofdunit
* 3 Verschillende borstel opzetstukken:
- Borstelkop
- Sensitive kop
- Moisturising kop

 

IMG_4578 Dit is de sensitive kop. Deze voelt lekker zacht aan, en gebruik ik het meest. Ik haal eerst mijn make-up van mijn gezicht met kokosvet of een reinigingsmelk, en hierna gebruik ik dan een reinigingsschuim die ik in combinatie met deze borstel over mijn gezicht verdeel.

Deze voelt erg prettig aan. Al moet ik er wel op letten dat ik de reinigingsborstel niet te hard tegen mijn huid aanduw, want dan reageert mijn gevoelige huid door rood te worden.

 

IMG_4580 Dit is de gewone borstelkop. Deze heb ik maar een enkele keer gebruikt, omdat ik liever de sensitive kop gebruik, vanwege mijn gevoelige huid. Ik vind dat deze kop iets te hard is voor mij.

 

IMG_4581 Dit is de moisturising kop waar je je crème mee kunt aanbrengen. Ik heb dit ook maar een enkele keer gedaan, omdat ik het nut hier niet echt van inzie..Maar dat kan aan mij liggen. Ook vind ik het zonde van het product, dat door deze kop voor de helft wordt opgenomen. Zo ga ik een stuk sneller door mijn crèmes heen, dus ik laat deze kop ook gewoon liggen.

 

IMG_4583 Van deze drie koppen gebruik ik de sensitive dus het meest. Ik heb een periode deze dagelijks gebruikt, maar gebruik ‘m nu iets minder (zo’n 3 keer in de week). De andere koppen gebruik ik nauwelijks.

 

IMG_4584 Zo zit de borstel in de houder en staat ‘ie in mijn badkamer. Hij werkt op batterijen, dus er zit geen oplader aan. Ik gebruik de houder heel regelmatig en heb ‘m ondertussen al een aantal maanden, maar de batterijen zijn nog niet leeg. Hij gebruikt dus niet veel batterijen.

 

IMG_4586

Alles kun je bewaren in de zak die er bij komt. Dit is hygiënischer en ook een stuk makkelijker om mee te nemen op reis.

Al met al ben ik wel blij met de aanschaf. Ook al gebruik ik twee van de drie opzetstukken niet, over de ene die ik wel gebruik, ben ik wel tevreden. Ik gebruik ‘m graag, en zeker voor de prijs vind ik het een goede aanschaf.
Ik heb alleen niet zozeer verschil gezien met mijn huid. Dus ik heb niet echt een mening of het nou echt zo meer reinigt dan zonder de borstel, of dat het rimpeltjes zou verminderen.

Dus, zoek jij ook nog een reinigingsborstel die niet zo’n aanslag is voor je portemonnee als de anderen die we op de blogs voorbij hebben zien komen? Dan vind ik dit zeker een waardige, goedkopere optie.

Ayvo Reinigingsborstel is te koop bij oa. de Blokker voor €19,95.

Lijkt jou deze reinigingsborstel wat?

Liefs,
Lisa

10 reacties op “Reinigingsborstel Ayvo

  1. Leuke review! Ik heb hem zelf ook en ben er wel tevreden over. Ik merk wel heel erg verschil of ik met mijn handen mijn gezicht reinig met de reinigingsgel die ik gebruik of dat ik dat met de ayvo doe, die haalt veel meer makeup resten weg. Mijn huid ziet er iets beter uit, omdat het dieper gereinigd is. Leuke blog heb je trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>