Nieuw Huisje Update

Zoals jullie laatst konden lezen in mijn update, hebben Tim en ik eindelijk een huisje gevonden! We zijn er echt zo blij mee. Ik heb dan ook een klein jaar naar een huisje gezocht Vandaag geef ik jullie een nieuwe update, want het is snel gegaan!

 

IMAG1051Vorige week dinsdag kregen we eindelijk de sleutel en ik was er ontzettend blij mee! Nu kan het klussen beginnen! We hebben een strak schema opgesteld, zodat we in het laatste weekend van juli (dit weekend dus..) al kunnen verhuizen.

 

  IMAG1013 Jeeej, finally ours! We zijn zo blij met onze hoekwoning, daardoor hebben we net iets meer ruimte dan de buren en een grotere tuin.

 

IMAG1031 Het weekend voor we de sleutel kregen, hebben we meteen verf gekocht. Een hele aanslag voor de portemonnee, maar het moet maar. Ons oude huisje hebben we nooit helemaal ingericht en geverfd naar onze smaak, en dat willen we nu anders doen.

 

IMAG1032 Dit vinyl komt in de keuken te liggen.

 

IMAG1037 En deze vloerbedekking komt in de slaapkamer. In de rest van het huis komt laminaat te liggen.

 

IMAG1078 Dit is het kleine slaapkamertje, dat ik heb omgetoverd tot mijn ‘Beautyroom’ hahah. Ik heb voor poederroze op de muren gekozen, en hier ligt het laminaat ook al. Hier komen mijn kledingkasten en kaptafeltje te staan. Heerlijk om dat allemaal bij elkaar te hebben.

 

IMAG1079Zo ziet de slaapkamer er nog uit haha. Een grote rotzooi. Maar de muren worden lavendel, en hier komt dus de vloerbedekking (dit wordt vrijdag, vandaag dus, gelegd). Dan moeten de muren natuurlijk af zijn.

 

IMAG1080 Dit is de studeerkamer van Tim. Hij heeft voor antraciet op de muren gekozen en overal op de bovenverdieping ligt hetzelfde laminaat (behalve op de slaapkamer dus).

 

IMAG1083En voor de woonkamer hebben we voor lichtblauw gekozen op de muren. Je ziet hier ook al het laminaat klaar liggen.

Inmiddels is er al het een en ander gebeurd waar ik nog geen foto’s van heb; zo ligt overal de vloer, behalve de slaapkamer, en dat is ook meteen het laatste wat nog moet gebeuren voor de verhuizing zaterdag en zondag.

Het klussen was trouwens ontzettend zwaar! We hebben echt moeten bikkelen vorig weekend toen het 32 graden was! Ik wist niet dat ik zoveel kon zweten hahah, zelfs mijn Lady Speed Stick (waar ik zo fan van ben) haalde niets meer uit.

Wanneer we over zijn, zal ik gauw weer een update plaatsen! Ik kan niet wachten om er te wonen. De sfeer in dit nieuwe huis is zoveel fijner dan ons oude flatje. Daar was het zo donker en klein, en nu hebben we echt licht, ruimte en een tuin! Ik ben echt zo blij met dit huisje! Omdat er zoveel kleur op de muren zit, gaan we voor witte meubelen om rust in huis te houden. Ik heb de afgelopen maanden al een aantal meubels wit geverfd hiervoor, en de rest gaat de komende maanden rustigaan vervangen worden.

Liefs, Lisa

6 reacties op “Nieuw Huisje Update

  1. Oef, dat was inderdaad hard werken in de warmte! Maar het ziet er allemaal echt heel mooi uit, fijn dat je straks de meubels er zo in kunt schuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>