Olaz Regenerist – Night Recovery Cream

 

IMG_2936

Mijn favo dagcrème heb ik al een aantal jaren geleden ontdekt, namelijk de Beautyfluid van Olaz. Deze koop ik altijd opnieuw. Op het moment dat ik dit typ, heb ik zelfs vanmiddag weer een nieuwe Beautyfluid gekocht.
Maar als nachtcrème verander ik veel. Mijn vorige nachtcrème was van Diadermine, maar die prikte af en toe waardoor ik niet overtuigd was om deze opnieuw aan te schaffen. Ik besloot dan een nachtcrème van Olaz aan te schaffen aangezien ik zo enthousiast over de dagcrème van Olaz ben.

IMG_2932

Ik was wat huiverig om een crème te pakken met zo groot Geavenceerde Anti-Veroudering erop..tja ik word ook een dagje ouder. Maar in principe hoort deze crème vooral te hydrateren, en dat is wat ik zoek!

 

IMG_2933

De ingrediënten.

 

IMG_2935

De nachtcrème zit in een paarsachtig potje. Ik heb liever mijn crème in een tube of flesje omdat dat wat hygiënischer is. Helaas kom ik maar weinig nachtcrèmes tegen die niet in een potje zitten. Ik besloot deze toch een kans te geven.

 

IMG_2936

Wanneer je het potje opendoet, zie je een mooie crème die niet zo dik oogt als vorige nachtcrèmes die ik gehad heb.
Ik vind dit trouwens er altijd zo mooi uitzien; zo’n potje vol met crème. Heerlijk haha :)
De crème ruikt subtiel fris. Erg lekker.

 

IMG_2937

Het lijkt een waterige substantie; hij is inderdaad minder dik dan voorgaande nachtcrèmes. Ik hou hier wel van; het geeft geen vettig gevoel, maar eerder een gehydraterend gevoel.

 

IMG_2938

De crème smeert heel makkelijk uit; hij glijdt over mijn huid heen. Bij wat dikkere crèmes moet ik altijd wat meer wrijven, dat is hier minder nodig.

 

IMG_2940

Hier is de hele crème uitgesmeerd. Je ziet dat het een waterig glansje geeft, alsof mijn huid zojuist een vochtboost gehad heeft! En zo voelt mijn huid ook. Het is echt een prettige crème. Hij irriteert mijn huid niet (dat is echt fijn met mijn gevoelige huid), en trekt snel in. Maar hij laat wel een laagje achter zoals de meeste nachtcrèmes wel doen. Dit vind ik bij een nachtcrème niet zo erg; ‘s avonds mag mijn huid best flink geboost worden. En ik heb het gevoel dat deze crème dat doet. ‘s Ochtends voelt mijn huid fris, gezond en soepel aan.

Ondanks dat ik in eerste instantie schrok van de substantie (ik ben veel dikkere crèmes gewend), ben ik erg enthousiast! Hij lijkt mijn huid juist meer te hydrateren dan voorgaande, dikke crèmes deden. Ik heb het idee dat ik mijn nieuwe favo nachtcrème gevonden heb, in weer een Olaz product!

Pluspunten:
- Hydrateert mijn huid
- Irriteert mijn huid niet
- Mijn huid voelt soepel en fris aan in de ochtend
- De crème trekt redelijk snel in, maar laat een laagje achter
- Makkelijk te verkrijgen
- Niet al te duur

Minpunten:
- De crème komt in een potje

Olaz is te koop bij de drogist, en deze crème kost €19,99 (prijs kan verschillen, ik heb deze prijs via internet opgezocht, maar ik herinner me dat ‘ie bij de Kruidvat wat goedkoper was) maar ik kocht ‘m in een aanbieding.

Welke nachtcrème gebruiken jullie? En wat vinden jullie daarvan?

Liefs,
Lisa

12 reacties op “Olaz Regenerist – Night Recovery Cream

  1. Klinkt goed! De crème ziet er inderdaad luchtig uit, niet iets wat ik gewend ben van een nachtcrème. Ben wel benieuwd! Momenteel gebruik de nachtcrème met vitamine E van The Body Shop, ook een aanrader!

  2. Welk huidtype heb je, is altijd wel handig om te beoordelen of het wat voor een andere persoon is. Als jij b.v. een droge huid hebt zal je deze crème heel anders ervaren dan iemand met een vette huid, zeker als het een laagfje achterlaat….waar ik dus een verschrikkelijke hekel aan heb met mijn vette huid hahaha

    • Ik heb een gevoelige huid (staat in het artikel genoemd, maar ik had het inderdaad wat duidelijker kunnen neerzetten). Ook is mijn huid erg droog dit tijd van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>