Nieuw Haar Update: Pony

 

nieuw haarrr

Laatst vertelde ik jullie over mijn ‘nieuwe’ haar, oftewel mijn extensions! Nu ben ik laatst weer naar de kapper geweest, en heb een pony laten knippen!

 

 

nieuw haar1

Ik wil altijd graag verschillende kapsels uitproberen, en bedacht me ineens dat ik nog nooit een pony in combinatie met blond haar heb gehad. In mijn familie zijn er een aantal blondines, die ook een pony hebben. Mij leek het wel eens leuk om ook aan de pony te gaan ;)

nieuw haar2

Ik lijk nu ineens heel erg op mijn moeder en nichtje. Grappig dat zo’n kapsel zoveel verschil kan maken.
Ik ben er wel blij mee, eindelijk heb ik deze ‘combi’ (blond+pony) ook eens geprobeerd. Ik heb nog geen idee hoelang ik het zo laat; aan de ene kant vind ik het erg leuk staan, maar aan de andere kant vind ik het gevoel van een pony op mijn voorhoofd soms best irritant haha!

 

met blossoming berry

Ik heb mijn haren laten knippen bij The Graduates in Eindhoven en ben erg tevreden over het resultaat en de service! We hebben het ook over de kleur gehad, en ik wil graag snel terug om mijn haren daar te laten verven (het idee is om het blond wat koeler te maken).

Wat vinden jullie van mijn pony?

Liefs,
Lisa

18 reacties op “Nieuw Haar Update: Pony

  1. Zag je dacht ik al een keer in een van je filmpjes met pony en ik moet zeggen dat ik er toen nog wel aan moest wennen hoor. Ik heb zelf heel lang een pony gehad en mij staat het totaal niet, dus ik schrik er altijd een beetje van als mensen er een laten knippen. Moet wel eerlijk zeggen dat hij jou wel goed staat! Zeker in combinatie met je haar als het gekrult is, zoals op de laatste foto, vind ik het erg mooi! :)

    • Dankje! Ja zeker wel, dat gevoel van haar op je voorhoofd..pff af en toe zou ik het wel aan de kant willen haha. Het is echt wennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>