Lush – The Sacred Truth

Ja hoor, het was weer zo ver; ik had 5 lege verpakkingen en dook dus meteen de Lush in om een vers masker uit te zoeken! Voor degene die het niet weten; heb je 5 lege verpakkingen van Lush, dan mag je een vers masker uitzoeken wanneer je de lege verpakkingen komt inleveren. Een superdeal wat mij betreft, want dit is inmiddels het vierde of vijfde masker die ik ‘gratis’ kan uitzoeken! Dit keer koos ik voor The Sacred Truth!

lush the sacred truth Dit masker belooft je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf met de antioxidanten in tarwegras, ginseng, groene thee en verse papaja.
Ik koos dit masker omdat ik deze simpelweg nog niet eerder geprobeerd had, en dit masker ook goed geschikt is voor de gevoelige huid (werd mij verteld in de winkel).

lush the sacred truth1 Dit masker bevat verse ingrediënten en moet dus in de koelkast bewaard worden. Ook is het maar beperkt houdbaar, hou daar dus rekening mee!

lush the sacred truth2 De geur van honing komt je tegemoet als je het potje opendraait. Je moet ervan houden, maar ik vind het heerlijk.

substantie De substantie is niet te dik en niet te dun, maar erg kleverig en sticky.

voor het masker Dit is mijn huid na het douchen. Zoals altijd heb ik dan een rood, vlekkerig gezicht, wat trekkerig aanvoelt. Mijn huid kan wel een opkikker gebruiken.

met het masker Het masker is erg kleverig, en ik houd daar persoonlijk niet zo van. Maar de geur en kwaliteit van het masker maken dit dan weer goed. De geur is ook de reden waarom dit masker erg prettig is om op te hebben. Ik heb ook het idee dat het mijn gezicht verkoeld en verzacht terwijl ik het opheb.

na het maskerMijn huid na het masker ziet er inderdaad meteen een stuk rustiger uit! En zo voelt het ook! Wat een heerlijk masker weer, wat doet Lush dit toch iedere keer top! Dit masker is dus zeker geschikt voor de gevoelige huid!

Dit maskertje was ook weer nieuw voor mij, maar ik ben erg tevreden! Mijn huid voelt als nieuw, en het masker voelt heerlijk op de huid (en I love the smell!).

The Sacred Truth is te koop bij Lush (zowel in de winkel als online), en je betaalt er €11,65 voor. Een potje bevat 75 gram en ik doe er zo’n 5-7 keer mee, waardoor ik het de prijs dan zeker ook waard vind!

Hebben jullie ervaring met verse maskers van Lush?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “Lush – The Sacred Truth

  1. Ik heb nog nooit een masker van lush gebruikt, maar dit klinkt wel heel erg prettig en als het dan ook ng doet wat je hoopt dat het doet….heerlijk….de prijs dat is inderdaad best wel leuk als je zo een paar keertjes met een masker doet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>