Lush – Lemony Flutter

Vandaag laat ik jullie weer een klassieker zien, namelijk de Lemony Flutter van Lush. Ik denk dat menig beauty-lover hier wel eens over gehoord heeft, en misschien ook wel gebruikt heeft.
Ik gebruikte een hele tijd gewone nagel(riem)crème van de Kruidvat en ik vond deze wel prima. Maar laatst had ik het hele potje eindelijk opgemaakt, én in dat zelfde weekend stond ik ineens in de Lush. Tja, 1 en 1 is 2 ;) Jullie begrijpen dat ik de Lemony Flutter dus eindelijk mee naar huis nam.

IMG_2370

De Lemony Flutter komt in een simpele, zwarte verpakking zoals we het kennen van Lush. Oja, als je nog niet bekend bent met Lemony Flutter kan ik het nu wel hier opschrijven, maar je kunt het hierboven op de foto op de verpakking ook net lezen. Goed voor nagels, nagelriemen en andere droge plekjes dus :)

 

IMG_2371

Op de achterkant staan de ingrediënten altijd duidelijk genoemd. Ook vertelt de sticker wie het product gemaakt heeft, en hoelang het product houdbaar is. Mijne is tot 9 okt 2014 houdbaar, dus ik heb nog een jaar! Prima houdbaarheid dus.

Er zitten erg fijne en verzorgende ingrediënten in. Wel zitten er parabenen in (die zorgen voor de houdbaarheid van het product) maar die worden helemaal als laatste genoemd.

IMG_2372

Een heerlijke, romige substantie dat lekker fris en citrusachtig ruikt. Love it.
Wat zit er trouwens ook veel in; 50g! Hopelijk krijg ik dit in een jaar op.

IMG_2373

De substantie voelt stevig en romig aan, maar smelt zodra je het op je huid smeert.

IMG_2374

Ik gebruik Lemony Flutter het meest voor mijn nagelriemen, en ook voor mijn hele nagels tussen nagellakbeurten in. Mijn nagels kunnen na de nagellak en dan de nagellakremover even bijkomen en genieten van de Lemony Flutter.

IMG_2375

Na het insmeren blijft het een tijdje vettig. Je ziet hier goed het vette laagje op mijn ringvinger (de rest is nog niet ingesmeerd). Om deze reden doe ik dit dus altijd ‘s avonds, als ik de tijd ervoor heb om het rustig te laten intrekken. Maar ik smeer het best dik in, dus wanneer je een dunner laagje aanbrengt, trekt het ook sneller in.
Mijn nagels zien er super verzorgd uit na de Lemony Flutter.

Ik ben echt super tevreden over de Lemony Flutter. Ik snap de hype helemaal! Ik was er wel sceptisch over, want een product dat zo gehypt wordt als de Lemony Flutter valt vaak alleen maar tegen. Maar deze heeft mij overtuigd. Grote kans dat ik trouw blijf aan de Lemony Flutter!

Hebben jullie al een Lemony Flutter in huis/geprobeerd? Zijn jullie er ook zo enthousiast over?

Liefs,
Lisa

22 reacties op “Lush – Lemony Flutter

    • Misschien kan je eens een keer bij de Lush om een (gratis) monstertje vragen! Dat doe ik ook wel eens als ik iets eerst wil uitproberen :)

  1. Ik vind het zo leuk dat je kan zien wie het heeft gemaakt! ^^ Oh hell yeah, it’s amazing. Zelf ben ik er hemelaal gek op, gewoon even je handen invetten ermee en ze kunnen er weer tegen aan. :)

    • Er zit zeker veel in het potje en dat hield mij ook altijd af. Maar nu ik het geprobeerd heb, smeer ik het iedere avond op mijn nagelriemen en op droge plekjes op mijn handen en voeten. Ik denk dat ik dit potje in een jaar zeker wel op krijg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>