Lush Eau Roma Toner

 

lush eau roma2Eau Roma Water van Lush..Ik weet niet meer waar en wanneer mijn liefde voor dit product is begonnen, maar ik laat jullie vandaag zien waarom ik deze toner al zo’n jaar dagelijks gebruik, en waarom ik er zo dol op ben.
Lees gauw verder ;)

 

Lush Eau Roma Deze toner komt in de degelijke verpakking die we gewend zijn van Lush; simpel, zwart en met een duidelijke tekst erop. Helemaal niets mis mee, al helemaal niet sinds we ook deze verpakkingen gewoon kunnen inleveren bij Lush in ruil voor een vers masker (wel 5 lege verpakkingen inleveren natuurlijk).

 

lush eau roma3 De toner die ik altijd kies bij Lush is de Eau Roma Toner. Deze toner is geschikt voor de gevoelige huid en hydrateert en beschermt mijn huid.

 

lush eau roma4 Er zit een handig pompje op, wat het gebruik heerlijk makkelijk maakt. Hierdoor kan ik het simpel over mijn gezicht sprayen, of op een watje sprayen.

 

lush eau roma5 De ingrediënten. Ik vind het heerlijk dat er lavendel en roos inzit!

 

Lush eau roma8 Ik hou de toner altijd ongeveer op deze afstand van mijn gezicht..

 

Lush Eau Roma9..en sprayen maar! Ik gebruik zo ongeveer 3 á 4 pompjes voor mijn hele gezicht. Ik vind dit altijd zo heerlijk aanvoelen! Lekker verfrissend (maar niet koud hoor; het is gewoon op kamertemperatuur).

lush eau roma6En dit laat ik dan rustig even intrekken. Mijn huid voelt dan lekker gehydrateerd en rustig aan. Wanneer mijn gezicht weer droog is, smeer ik een crème op en is mijn gezicht weer lekker verzorgd.

Ik gebruik de Eau Roma Toner 2 keer per dag (in de ochtend en in de avond), maar je kunt ‘m ook overdag tussendoor gebruiken om je op te frissen (vooral in de zomer lekker!). Ook kun je de Toner gebruiken na het aanbrengen van je make-up, om het wat minder poederig te maken.
Wat sommigen ook doen, is de Toner in plaats van sprayen het op een watje aan te brengen en dan over je gezicht te halen. Dit doe ik de laatste tijd ook wel eens, maar sprayen heeft mijn voorkeur!

Ik ben echt een megafan van dit fijne product van Lush. Inmiddels ben ik alweer aan mijn derde flacon toe, en ik ben nog lang niet moe ;)

Eau Roma Toner is te verkrijgen bij Lush (zowel in de winkel, als online). Voor 100g betaal je €6,95 en voor 250g betaal je €13,25.

Gebruiken jullie een toner? Lijkt deze je wat?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “Lush Eau Roma Toner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>