Lush – Cosmetic Warrior

Als je me wat langer volgt, weet je dat ik gek ben op Lush. En laat Lush nou ook een heerlijke actie hebben waar je een gezichtsmasker voor krijgt. Lever 5 lege Lush verpakkingen in, en je mag er een gratis uitzoeken. Voor mij al genoeg reden om regelmatig binnen te wippen. De laatste keer zocht ik deze uit; Cosmetic Warrior.

20141230_230038 Lush zegt zelf dit over het masker:

De natuur heeft ons vingers gegeven. En puistjes. Dus waarom mogen we dan niet aan die puistjes zitten met onze vingers? Omdat er op die vingers zoveel bacteriën zitten dat de puistjes alleen maar verergeren!! Gebruik in plaats daarvan Cosmetic Warrior. Knoflook en tea tree doden alle bacteriën en verse eieren sluiten je poriën voor binnendringend vuil. Chinese klei reinigt diep en honing geneest je huid. Gebruik in combinatie met Tea Tree Water en zeg voorgoed vaarwel tegen puistjes.

20141230_230101 De ingrediënten van dit masker. Ik vind de toevoeging over de vrije uitloop eieren zo leuk :)

Let trouwens niet op de datum van eind januari. Toen heb ik dit masker dus gebruikt en dit artikel geschreven, maar ik ben het vergeten in te plannen. Maar omdat ik zo’n fan ben van de verse maskers van Lush, vind ik dat dit artikel alsnog geplaatst moet worden.

 

20141230_230428 Kijk eens wat een heerlijke brei dit masker is. Ik hou van deze substantie; lekker dikkig en nat. Dit maakt het makkelijk om aan te brengen. Wel komt de geur van knoflook je tegemoet.

 

20141230_230244 Mijn huid na het douchen, en vóór gebruik van het masker. Mijn huid is lekker rustig op het moment, maar wel wat droog en trekkerig. Een masker kan het altijd gebruiken.

 

20141230_231100 Het masker voelt heel comfortabel aan op de huid; absoluut niet trekkerig of branderig (zoals ik bij veel maskers wel ervaar), maar eerder dik en verzorgend. Heerlijk! Het enige nadeel is dat de geur van knoflook wel overheersend is af en toe. Hier moet je dus even aan wennen.

 

20141231_000336En mijn huid ná het masker. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gehydrateerd, twee grote eisen die ik stel aan gezichtsmaskers. Omdat het masker ook reinigende eigenschappen heeft, let ik hier natuurlijk extra op. Maar het masker is helemaal geslaagd voor een gevoelige huid zoals de mijne door de heerlijke combi van verzorgen en reinigen.

De prijs is natuurlijk wat aan de hoge kant, maar ik ben zo’n Lush fan dat ik regelmatig 5 lege verpakkingen kan terugbrengen naar de winkel en hiervoor een vers masker mag uitzoeken. Hierdoor heb ik nog nooit een cent hoeven neerleggen voor deze heerlijke maskers. Maar mocht dit veranderen, zou ik zeker overwegen om af en toe zo’n heerlijk gezichtsmasker aan te schaffen!

Cosmetic Warrior is te koop bij Lush, zowel in de winkel als online voor €11,65. Met zo’n potje doe ik ongeveer 5 à 6 keer.

Wat vinden jullie van de verse gezichtsmaskers van Lush?

Liefs,
Lisa

8 reacties op “Lush – Cosmetic Warrior

    • Die geur is inderdaad erg wennen, vond het de eerste keer helemaal niets! Maar ik vond het wel waard, want het masker zelf is erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>