Lush – Angels On Bare Skin

 

lush2

Mijn gezichtsroutine verandert regelmatig, maar de laatste paar maanden ben ik ‘hooked’ aan de Face Cleansers van Lush. Vorig jaar kocht ik uit de Kerstcollectie al de Buche de Noël en die vond ik zo ontzettend fijn om te gebruiken ‘s ochtends om mijn gezicht mee te reinigen. Afgelopen Kerst kocht ik deze Buche de Noël dus opnieuw. Helaas zijn ze maar beperkt houdbaar waardoor ik er niet zoveel kan inslaan. Dus toen ik vorige maand door deze reiniger heen was, kocht ik Angels on Bare Skin; een gezichtsreiniger die in het vaste assortiment van Lush zit.

IMG_4333

De gebruiksaanwijzing voor deze Face&Body Cleanser:
Neem een klein beetje in je hand en meng dit met water tot een pasta. Masseer zachtjes in en spoel af met lauwwarm water.

Deze manier van een reiniger gebruiken was even wennen voor mij, maar toen ik er eenmaal handig in geworden was, vond ik dit veel fijner dan een gewone cleanser.

 

lush ingredienten

De ingrediënten

IMG_4334 IMG_4335

Wat een apart spul hè? Ik moest hier zo aan wennen. Het is een vaste substantie, en lijkt op geen enkele manier op mijn oude vertrouwde facewash dat vloeibaar is.

Je ziet kleine stukjes lavendel erin zitten. Het spul ruikt trouwens echt heerlijk, en lavendel overheerst duidelijk..jammie!

 

lush1

Ik gebruik altijd zo’n klein beetje en gebruik een droog en schoon theelepeltje om het product eruit te scheppen.

 

IMG_4633

Dit product leg ik dan in mijn handpalm en druppel er wat water bij.

 

IMG_4634

Met 1 of 2 vingers ga ik dan voorzichtig draaien, en dan ontstaat er deze pasta.

Nu is het klaar om op je (natte) gezicht aan te brengen. Ik begin altijd bij mijn ene wang, dan mijn andere wang en neem vervolgens mijn voorhoofd mee. Dan is al mijn product verspreid over mijn gezicht en begin ik zachtjes te masseren.

lush

Zo ziet het er dan op mijn gezicht uit. Het is even wennen want het schuimt dus niet, maar dit is eigenlijk alleen maar een goed teken (er zitten geen SLS en SLES in deze reiniger waardoor een product zo gaat schuimen). Het ruikt ook goddelijk op mijn huid, dus ik laat het er vaak even zitten terwijl ik mijn ogen met een ander product reinig. Vervolgens spoel ik het af, en is mijn huid helemaal schoon en zacht. Ik heb een gevoelige huid en mijn huid reageert erg goed op deze reiniger.

Sinds ik deze gezichtsreiniger van Lush gebruik, gebruik ik in de ochtend niets anders meer. Ik vind het zo prettig om op deze manier de dag te beginnen, alleen al om de geur. Mijn huid knapt er echt van op, en heeft nog nooit zo fijn aangevoeld na het reinigen.
De substantie is iets om aan te wennen, maar zodra je daar doorheen bent, is het echt een superfijn product!
Het enige nadeel is de houdbaarheid (het is 3 maanden houdbaar), maar bij dagelijks gebruik kom ik daar eigenlijk precies op uit. Dus voor mij is het geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat anderen daar anders over denken.

Angels on Bare Skin is te koop bij Lush (zowel in de winkel, als in de webshop) en kost €9,90 voor 100gram.

Hebben jullie wel eens de gezichtsreinigers van Lush gebruikt?

Liefs,
Lisa

8 reacties op “Lush – Angels On Bare Skin

  1. Wat is deze reiniger fijn he! Ik vond de houdbaarheid ook jammer. Totdat ik van iemand een tip kreeg de reiniger in de koelkast te bewaren, dan blijft hij veel langer goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>