Een kerst-kado-tip: I love…lots of bubbles

Ik heb laatst toch zoiets lekkers gekregen van mijn vriend: de winter editie badschuimlijn van I love…

Een ideale kadotip voor kerst, voor iedereen die houdt van lekkere, speciale geuren onder de douche of in bad. Het ziet er al uit om op te vreten! En zo ruikt het ook…

Het komt in een mooie, feestelijke, winterse verpakking. Het trekt meteen de aandacht.

Wat mooi, ik ben een sucker voor verpakkingen, en deze lijn doet het errug goed! Wat een feestje om dit kadootje te mogen uitpakken!

De volgende douchegels/badschuim zitten er in:

I love…sparkling snowflake. Een lichte kleur, met glitter/shimmer erin. Een ijzige kleur, doet me denken aan de koude dagen buiten. De geur is goddelijk zoet, en combinatie van citrusachtig (fris) en vanille, met witte chocolade.. Oeh la laa!

I love…winterberries. Ziet er zo aantrekkelijk uit, mooie paarse kleur. Een fruitige geur, maar dan met iets warms, kruidigs erdoorheen. Het zijn kersen met pruimen, gemengd met kaneel en gember. Een hele fijne combinatie!

I love…glistening glow. Een fijne goudachtige kleur, erg kerstig! Deze geur is briljant! Een warme vanille geur, met marsepijn en caramel. Hier loopt het water me van in de mond. Het is echt alsof er marsepijn voor mijn neus gehouden wordt..

I love…cinnamon swirl. De naam zegt het al, kaneel! En niet zo’n beetje ook, het is alsof ik een kaneelstok vastheb op de kermis. Kaneel met een beetje gember. Heerlijk!

I love…cranberry celebration. Een mooie cranberry rode kleur met shimmer. Heerlijke zoete geur, fruitig. Een fijne combinatie van cranberries met rode bessen.

I love…chocolatey surprise, een lekkere chocolade bruine kleur. En zoals ie eruit ziet, zo ruikt hij ook. Alsof ik een doosje bonbons heb opengemaakt. De combinatie chocolade met sinaasappel doet me denken aan die kerstsnoepjes die mijn oma altijd in huis heeft in deze tijd van het jaar. Jammie!

Het zijn 6 goddelijke flesjes, van ieder 100ml. Genoeg afwisseling dus. Zo kom ik de winter wel door en het maakt douchen/badderen nog leuker! Vanavond eens kijken welke ik ga gebruiken…Ik kan alleen niet kiezen, grrrr!

Deze set is te koop bij de Douglas, voor €13,95.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

1 reactie op “Een kerst-kado-tip: I love…lots of bubbles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>