Mijn die-hebben-mij-niet-overtuigd producten

Ik laat vaak producten zien op de site die ik helemaal geweldig vind, of waar ik in ieder geval redelijk tevreden over ben. Maar het is niet eerlijk als ik alleen maar positieve dingen laat zien. Ook ik kom vaak genoeg een product tegen waar ik niks mee kan, die ik het liefste wil weggooien en nooit meer naar wil kijken..

Dit zijn mijn die-hebben-mij-niet-overtuigd producten..

Als eerste een primer waar iedereen heel erg enthousiast over was..

De primer van L’Oreal dus. Het komt in een potje (wat sowieso al geen favoriete verpakking van mij is) waaruit je het product moet zien te krijgen. Met lange nagels is dit al niet te doen zonder het product onder je nagels te krijgen.. Beetje onhygienisch dus.

Zoals je ziet heb ik hem wel bijna opgemaakt al. Ik had deze namelijk van mijn moeder gekregen die hem gekocht had, en het geen fijn product vond. Ook kreeg ik hem in de Glossybox, en die heb ik gewoon verkocht. Ik wilde geen 2 potjes opmaken, die van mijn moeder heb ik dus bijna opgemaakt, maar 2 potjes dat ging toch echt te ver! De substantie is gewoon erg dik, ik moet vrij hard wrijven op mijn gezicht om het product te verdelen. Mijn gezicht wordt er helemaal rood en geirriteerd van. Ook zitten er veel siliconen in waardoor ik het vies vind aanvoelen. Helaas blijft er ook een witte waas achter na gebruik, en blijft het glijden over mijn gezicht. Serieus, nog nooit zo’n slechte primer (of uberhaupt beautyproduct) gehad. Ik ben dan ook geen fan van L’Oreal..

 

De Hema en hun mascara’s.. Nog zoiets..haha

Vol goede moed kocht ik een tijdje terug deze mascara. Maar wat bleek..Deze mascara doet niks! Niks, nada, noppes voor mijn wimpers. De keren dat ik deze mascara gebruikt heb, deed ik er dan maar een andere mascara nog overheen.

De borsteltjes zijn erg klein en kun je niks mee. Ook is de mascara erg droog, komt weinig kleur vanaf. Weinig positiefs over te zeggen dus.

 

Van Essence heb ik ooit voor 1 euro cream eyeliner in verschillende kleuren gekocht. Geen geld dus.. Maar het was ook die ene euro eigenlijk niet waard.

Het zit in een leuk, opvallend paletje. En de kleuren zien er leuk uit. Maar helaas komt er nauwelijk pigment van af. Ik kan beter gewoon mijn oogschaduw pakken en met een nat kwastje hiervan een eyeliner trekken.

Ook het kwastje dat je hierbij krijgt is waardeloos. Is niet te gebruiken. Helaas, het had zo leuk kunnen zijn.

 

In de Glossybox van vorige maand zat een eyeliner van Fashion MakeUp. Nog nooit van gehoord.

En meteen ook weer vergeten.. Dit is serieus de allerslechtste eyeliner die ik ook gebruikt heb. De substantie is droog en klonterig, ik maakte er een eyeliner mee..Alsof ik weer 12 jaar was..

Het is zelfs op de foto te zien dat de klonten erbij hangen. Ook het kwastje is niet veel soeps. Wat jammer..

 

Als laatste een erg mooi uitziend product. Oh wat jammer dat deze mij niet bevalt, want het is echt een pareltje om te zien.

De Venus Magic Pearls van Jelly Pong Pong. Jelly Pong Pong was een merk waar ik erg nieuwsgierig naar was. Dus toen er ooit (echt lang geleden alweer) flinke aanbiedingen waren en kadoverpakkingen in de sale waren, heb ik een mooie kadoverpakking gekocht. Daar zaten 5 producten van Jelly Pong Pong in, waaronder deze Magic Pearls dus, en geen 1 van die producten heeft mij overtuigd. Dit was dus de eerste en meteen ook laatste keer dat ik iets van Jelly Pong Pong besteld heb.

De verpakking is wel echt prachtig. Ik had hem graag erg fijn gevonden.

Er zitten pareltjes in met 2 functies: bronzer/shimmer voor een gezonde, warme gloed. Maar als je de pareltjes kapot drukt, zit er een kleur in die je als oogschaduw kunt gebruiken. Dat klinkt erg leuk. Maar in de praktijk..Denk je in dat je bronzer wilt aanbrengen, een mooie warme gloed op je gezicht. Maar dan, Oeps, druk je ietsje te hard met de kwast..En wordt je wang ineens blauw of groen..Tja dan is het niet zo handig meer..

Het ziet er prachtig uit, als kaviaar bijna. Maar helaas doordat de pareltjes zo snel kapot gaan, komen er allerlei verschillende kleuren vanaf en dat is niet handig. Dus ik kan de pareltjes nu al niet meer als bronzer gebruiken, want overal ligt blauwe/groene oogschaduw doorheen. En ik vind de oogschaduw ook niet mooi en praktisch genoeg om te gebruiken. Jammer dan..

Een beetje een negatief artikel, maar die moeten er ook zijn. Zolang het maar eerlijk is, toch?

Heb jij ook zo’n die-heeft-mij-niet-overtuigd product? Een product dat je totaal niet bevalt?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

1 reactie op “Mijn die-hebben-mij-niet-overtuigd producten

  1. Ik heb net de make up base van hema geprobeerd. Ik heb ook zo’n witte waas op mijn gezicht (bijna een grote witte vlek eigenlijk). Hoe lang duurt het voor dat weggaat? (paniek!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>