Volume? Osis Dust It Powder van Schwarzkopf!

Volume. In ons haar. Dat willen we allemaal wel. Het geeft de illusie van een dikke, gezonde bos haar. Helaas ben ik gezegend met een dun, slap bosje. Daar moet ik het mee doen helaas.. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om volume te creëren, waaronder deze magische poeder van Schwarzkopf.

Kijk mee naar wat dit schattige, rode flesje allemaal voor elkaar krijgt..

De verpakking ligt makkelijk in de hand. Ook is het erg licht. Er zit 10gram in, dat weegt niets. Hier doe je wel lang mee! Ik gebruik het niet iedere dag, maar eerder meerdere keren per maand, en heb deze Dust It powder nu ongeveer 1 jaar, en hij is nog lang niet op. Ik denk dat ik er nog een jaar mee kan doen.

Als je de dop eraf draait zie je allemaal kleine gaatjes waaruit het product komt als je het ondersteboven houdt.

Wanneer je het voorzichtig op je handen tikt, ziet het er zo dus uit. Het is een witachtige, stroeve poeder dat me doet denken aan magnesium (dat stroeve poeder dat je tijdens de gym gebruikt).

Je kunt het op verschillende manieren aanbrengen: Je tikt het poeder voorzichtig op je handen, wrijft het een beetje over je handen heen en gaat dan met je handen door je haar (vooral bij de haaraanzet, daar wil je de meeste volume). Ook kun je het poeder meteen op je haaraanzet strooien. Dit doe ik meestal. Ik maak scheidingen in mijn haar, strooi wat poeder op het haaraanzet, en ga dan weer met een andere pluk verder totdat ik mijn hele hoofd gehad heb. Ik gebruik hier maar echt weinig poeder voor, je hebt aan een beetje al voldoende! Dan ga ik het met mijn handen goed verdelen, kneden, warrig maken, onderste boven hangen etc.

Hier heb ik geen volume in mijn haar. Zo valt mijn haar als ik het door geborsteld heb.

En hier heb ik de Dust It powder aangebracht. Duidelijk veel meer volume en textuur. Zo laat ik het natuurlijk niet zitten, ik borstel het hierna dan nog even door tot het weer mooi zit, maar mét extra volume dus. Ook knijp je gedurende de dag de volume er weer makkelijk in als het een beetje uitgezakt is.

Ik vind het een erg fijn product, heb is mijn favoriete haarproduct als ik volume in mijn haar wil hebben. Het enige nadeel hieraan is dat je haar er wel erg stroef van wordt, dus borstelen of gewoon met je handen door het haar gaan, gaat ineens een stuk lastiger. Maar dat heb ik er gewoon voor over natuurlijk :)

De Dust It poeder van Schwarzkopf is online op verschillende plekken te koop, en de prijs verschilt ook nogal. Ik heb hem gekocht via deze webshop en hier kost hij € 9,25. Dit is volgens mij de goedkoopste plek om hem te halen.

Wat gebruiken jullie om volume in je haar te krijgen?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

5 reacties op “Volume? Osis Dust It Powder van Schwarzkopf!

  1. Mooi! Dat is nog een grote wens van mij, een mooie haardos. De enige oplossing is een haartransplantatie, want dat bosje van mij is niet veel soeps, maar ja, dat kost toch wel wat “centjes”. En nu ziet het er helemaal niet meer uit; het is aan het afbreken! Het liefst zou ik er voor de kerst een kleuring in doen, maar het lijkt me verstandig dat ik het maar even met rust laat nu.

    • Aah wat balen dat je haar nu aan het afbreken is! Hoe komt dat zo dan, heb je enig idee? En je haar flink verzorgen met olie’s en haarmaskers, heeft dat beetje effect?
      Misschien inderdaad beter om nog even geen kleuring erin te doen dan..jammer zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>