Dr. Van Der Hoog Vitamine Masker

 

dr van der hoog Het werd weer eens hoog tijd voor een maskertje. De laatste tijd heb ik mijn huid wat verwaarloosd, dus toen ik dit maskertje voor maar €0,99 tegenkwam bij de Action nam ik er snel 2 mee.

 

dr van der hoog masker Dit masker is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en belooft vochtregulerend te zijn en je huid een vitamineboost te geven.

 

over het masker Wat het masker allemaal nog meer belooft. Vooral het reguleren van de vochtbalans klinkt goed. Verder reinigt het de huid, stimuleert de bloedcirculatie en helpt het dode huidcellen te verwijderen. Een maskertje dat vanalles kan dus!

 

ingredienten De ingrediënten. Er zit helaas parfum in, maar gelukkig wordt het pas op het laatst genoemd. Dan zal de hoeveelheid wel meevallen.

 

het maskerHet masker komt als een poeder uit de verpakking. Het beste kun je dit in een schaaltje of kommetje doen.
maskertje gemengd Vervolgens kook je wat water, waarvan je 1 eetlepel bij het poeder giet. Dit ga je mengen tot je een mooi papje hebt; je masker!

 

mijn huid voor het masker Dit is mijn huid als ik net uit de douche kom. Op dit soort momenten heb ik het meest last van mijn droge huid; mijn gezicht voelt dan erg trekkerig aan en heeft wat rode plekjes.

 

tijdens het masker Het masker voelt erg prettig aan op mijn huid. Het is nog warm door de lepel gekookt water, maar zeker niet te heet. Het voelt als een soepel masker, dat steeds harder wordt; het is wel echt een kleimasker.
Er zit zoveel product in het zakje dat ik ook mijn nek kan meenemen. Het masker laat ik zo’n 15-20 minuten op mijn huid zitten.

 

mijn huid na het maskerMijn huid na het maskertje. De rode plekjes op mijn wangen zijn minder geworden en ook mijn huid voelt minder strak aan.
Ik heb het idee dat ook mijn poriën er kleiner uitzien; mijn huid ziet er sowieso een stuk beter uit.

Ik ben enthousiast over dit maskertje, ik vind ‘m erg goed passen bij mijn huid en wat het nodig heeft.

Dr. Van Der Hoog is te koop bij verschillende drogisterijen en de Action, waar ik het kocht voor €0,99.

Wat zijn jullie favoriete maskertjes? Gebruiken jullie wel eens Dr. Van Der Hoog?

Liefs,
Lisa

3 reacties op “Dr. Van Der Hoog Vitamine Masker

  1. het klinkt erg fijn, zelf gebruik ik regelmatig een maskertje, en ook die van Dr, van der hoog vind ik fijn…maar ook die van kruidvat vind ik erg fijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>