NOTM: Juli

Oeps, we zitten alweer een week in augustus en jullie hebben nog een Nails Of The Month overzicht van mij tegoed. Ik zal binnenkort een persoonlijke update geven over waarom er de laatste tijd minder artikelen online komen. Maargoed, nu eerst door naar het overzicht van juli.

 

20150708_154649 Hema – 803

Ik ben dol op dit roze kleurtje en de laatste tijd ben ik aangenaam verrast door de nagellakjes van de Hema. Ik had zin in wat extra sparkle, dus maakte het af met een glittertopcoat op mijn ringvinger.

 

 

20150713_001007

Barry M – Peach Melba

Ooit kocht ik een aantal lakjes van Barry M, maar omdat ze zo slecht dekken waren dat ook meteen mijn laatste. Toch pakte ik er laatst eentje uit mijn stash, omdat ik graag items pak die ik al een tijdje niet gebruikt heb. Het kostte me inderdaad weer 3 laagjes, maar het kleurtje vind ik wel erg leuk! Lekker peachy en zomers.

 

20150720_203419

NYC – Raindrop

Mijn favoriete blauwe nagellakje van het moment, deze van NYC. Ik kocht ‘m meteen na het lezen van een review en heb er geen spijt van. Het lakje dekt goed na 2 laagjes en blijft mooi zitten. Ik ben gewoon verliefd op het kleurtje! NYC heeft met dit lakje zeker mijn aandacht getrokken!

 

20150724_203327Essence – Forgive Me

En dit is mijn favoriete roze kleurtje van het moment. Uit de vele (heel veel) nagellakjes die ik heb, pak ik deze er regelmatig bij. Het babyroze kleurtje is gewoon top!

 

20150731_194704NYC – Melon Milkshake

Dit lakje kocht ik laatst bij de 1+1 gratis actie van Kruidvat, samen met een ander lakje van NYC. Sinds Raindrop van NYC kijk ik regelmatig bij de nagellak van dit merk, en deze ‘Shine in a minute’ lijn viel me ineens op. Ik weet niet of deze lijn nieuw is of niet, maar de kleurtjes zijn leuk! Deze zachtgele kleur vind ik erg mooi en past goed in de zomer. Dat de nagellak extra zou ‘shinen’ vond ik wel meevallen, maar de nagellak dekt goed met 2 laagjes en de kleur vind ik leuk en origineel. Toppertje!

Dit was mijn maand in nagellak ;) Welke kleurtjes hebben jullie gedragen de afgelopen maand?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “NOTM: Juli

  1. Meid, wat heb jij een prachtige lengte van nagels. Daar werd ik eventjes door afgeleid, haha ;-) Het peachy kleurtje van Barry M. vind ik erg mooi. Wat jammer dat dekking wat minder is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>