L’Oréal – Color Riche Blake’s Pure Red

loreal1 Laatst in de 1+1 actie van Kruidvat, kocht ik deze lipstick van L’Oréal. L’Oréal is nu zo’n typisch merk voor mij, waar ik niet graag de volle mep voor neerleg. Het is zo’n merk waar ik wacht voor toffe acties zoals deze, voordat ik er iets van aanschaf. Nu had ik deze Color Riche collectie waarbij er voor een aantal prachtige, bekende dames een perfecte rode lipstick voor afgestemd was, natuurlijk al eens gezien. Maar de toffe Kruidvat actie nodigde me uit om ze ook eens te gaan swatchen ;) Ik viel als een blok voor deze versie gebaseerd op Blake Lively.

 

  Loreal2 Deze prachtige kleur heet dan ook Blake’s Pure Red. Ik vind de huls trouwens erg classy en mooi; een mat zwarte huls met wat reliëf erin.

 

loreal3 Helaas was mijn lipstick iets beschadigd aan het puntje (het was ook de laatste in het schap!), maar dat neemt de prachtige rode kleur niet weg. Je kunt al zien dat de finish vrij mat is.

 

loreal4 Een swatch op mijn hand geeft de dieprode kleur aan. Al moet ik zeggen dat de kleur in het echt iets donkerder is, en een duidelijke paarse ondertoon heeft. I love it!

 

loreal6Op mijn lippen brengt de kleur, voor een redelijk matte lipstick, lekker makkelijk aan. De lipstick is niet zo romig, maar dat vind ik zelf juist fijner werken (met een romige lipstick schiet je wat sneller uit).

 

loreal8 Ik vind de kleur werkelijk amazing! Ik ben er helemaal verliefd op. De prachtige, dieprode kleur is geschikt voor iedere gelegenheid, maar natuurlijk vooral voor de wat chiquere; een galabal, verjaardagen, feestdagen. En de kleur doet me vooral aan het najaar en de winter denken.

 

loreal9Ik denk dat deze lipstick iedereen mooi zal staan; of je nu een lichte of donkere huid hebt, een koele of warme ondertoon. Het maakt iedere make-up look af en speciaal. De lipstick voelt prettig aan op mijn mond en overleeft met gemak een maaltijd. Op een lange dag hoef ik de lipstick maar zo’n 1 keer bij te werken. Ook zit de lipstick goed vast op z’n plek en loopt niet uit.

L’Oréal is te koop bij de drogist en de Color Rich Pure Red Lipstick kost €14,99.

Dragen jullie weleens rode lipstick? Wat vinden jullie van deze lipstick?

Liefs,
Lisa

7 reacties op “L’Oréal – Color Riche Blake’s Pure Red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>