Max Factor – CC Cream

 

max factor Hoe gek ik was op BB Creams, zo voorzichtig was ik met CC Creams. Want ik moet eerlijk opbiechten dat dit pas mijn allereerste CC Cream is..I know! Maar ik werd er gewoon niet zo enthousiast van! Tot ik de review van Elise Joanne las over de CC Cream van Max Factor; zij is er lyrisch over! Dus toen laatst de 1+1 actie bij het Kruidvat was, wist ik wat ik in ieder geval in mijn mandje moest gooien!

 

cc creamEen CC Cream gaat een stapje verder dan BB cream, deze corrigeert namelijk ook kleur in je huid. Hij heeft veel verzorgende ingrediënten (zoals jojoba, komkommerwater en rozenbottel).

 

max factor1

Max Factor CC Cream is er in 3 kleuren: 40 Fair, 50 Natural en 74 Tanned.  Ik nam de lichtste kleur 40 Fair mee.

 

max factor cc cream De CC Cream komt uit deze opening, wat ik op zich gemakkelijk genoeg vind. Al vind ik een pompje fijner, maar dit is ook prima. Je kunt de CC Cream makkelijk verdelen, en het werkt hygiënisch.

 

maxfactor De substantie is iets wat dikkig.

 

maxfactor1 Een beetje uitgesmeerd zie je al goed hoe dekkend ‘ie is.

 

maxfactor2 En helemaal uitgesmeerd op mijn hand voelt ‘ie zacht en verzorgend aan. En kijk hoe dekkend ‘ie is; je ziet de kleur van mijn aders nauwelijks meer!

 

zonder makeup Mijn huid (obviously) zonder make-up. Mijn huid is erg gevoelig, en reageert heel snel op warmte. Zo ziet mijn huid er dus altijd uit als ik onder de douche vandaan kom (en ik douche op het moment best lauw vanwege het warme weer; het is dus niet dat ik heet douche!).

 

met foundation Met een laagje van de CC Cream is de meeste roodheid wel weggemoffeld. Ik ben verrast over de dekking, die is zeker goed! Ook de kleur is goed voor mij, al vind ik ‘m misschien iets mooier in de winter (de kleur is wel erg licht).

 

met concealer en poeder Hier heb ik nog wat concealer aangebracht en de boel afgepoederd. Het resultaat vind ik hier nog een stuk mooier.

 

met alle makeupEn met de rest van mijn make-up. Ik ben erg blij met deze CC Cream; hij dekt erg goed, het resultaat is mooi, hij is beter voor mijn huid dan een gemiddelde foundation, en blijft goed zitten. Wanneer het afgepoederd is, blijft de CC Cream de hele dag mooi op z’n plek (behalve de ‘normale’ slijtplekken zo rond de neus en kin). Ja, ik ben ook fan!

Max Factor is te koop bij de drogist en de CC Cream kost €13,99.

Gebruiken jullie een CC Cream? Zijn jullie bekend met deze van Max Factor?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “Max Factor – CC Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>