Dr Van Der Hoog – Fabulous Fruits Masker

IMG_0439

Het is weer tijd voor een lekker maskertje! Ik ben dol op de maskertjes van Dr van der Hoog. Ik had deze versie al een tijdje liggen (kwam uit de Glossybox) omdat deze Diepreinigend en Egaliserend is. Gelukkig heb ik geen onzuivere huid, dus dit masker liet ik liggen tot ik het eens nodig zou hebben. Van de week begon mijn huid wat rode plekjes te vertonen, en vond ik het de beste tijd om eens dit masker te gebruiken.

masker

Het masker komt in een zakje zoals we gewend zijn van Dr van der Hoog. Erg fijn en praktisch. In een zakje zit genoeg voor 2 keer zuinig aanbrengen, of 1 keer lekker royaal. Ik koos om dit keer het zakje in een keer op te maken.

maskerr

Dit masker belooft diepreinigend en egaliserend te zijn. Aangezien mijn huid nu wat rode plekjes heeft is het de beste timing voor mij om dit masker te gebruiken.

maskerrr

Op de achterkant staat:

Ontdek de fabuleuze werking van fruit voor je huid! Dit supergezonde Fabulous Fruits masker is een crèmemasker met een weldadig complex van vier fruitzuren: appel-,citroen-,wijnsteen-,(uit druiven) en glycolzuur (uit suikerriet). Ze verwijderen dode huidcellen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. Een fris en fruitig resultaat gegarandeerd!

IMG_0429

Hier kom ik net onder de douche uit. Mijn huid is zoals altijd wat rood en trekkerig. Ook heb ik een paar rode plekjes op mijn kin. Vandaar dat ik voor dit masker koos.

masker op

Het masker aangebracht. Er zit lekker veel in de verpakking, dus ik heb ook een deel van mijn hals meegenomen. Het masker voelt erg fijn aan, lichtjes verkoelend ofzo. Erg prettig in ieder geval:) (En ja, het is ook terecht gekomen in mijn haren hahah.)

eindresultaat

Het eindresultaat. Je ziet nog steeds een paar pukkeltjes/plekjes zitten, maar mijn huid voelde echt als nieuw aan. Het tintelde heel lichtjes na wat erg fijn was. Mijn huid voelde fris en zacht aan, en ik heb ook het idee dat het wat egaler is geworden. Zeker een fijn masker!

Dr van der Hoog is te koop bij de drogist en kost (rond) €1,79 (kan ook iets meer zijn, weet het niet precies meer..)

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

3 reacties op “Dr Van Der Hoog – Fabulous Fruits Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>