DIY: Lipscrub

Ik duik niet vaak de keuken in om te kijken wat voor beautyproducten ik er mee kan maken. Ik ga veel liever winkelen om daar mijn make-upjes, verzorgingsartikelen en kleding aan te schaffen.
Maar er is een super makkelijke DIY (Do It Yourself) die zelfs ík kan maken, en waar voor zelfs ík de ingredienten altijd in huis heb..

Een lipscrub!

Je hebt er niet veel voor nodig:

- Olijfolie
- Suiker
- Een klein potje
- Theelepeltje

 Je giet 1 theelepeltje met suiker in het kleine potje.

En daar giet je een theelepeltje olijfolie bij.

En dan mengen. Dit zal je altijd voor gebruik moeten doen, de suiker zakt naar de bodem en de olie blijft drijven.

Je kunt er zelf een spateltje bij leggen die je gebruikt om het product te mengen en eruit te halen als je je lippen gaat scrubben.

Het eindresultaat: Je zelfgemaakte lipscrub!  De suiker is een goed product om mee te scrubben, vrij zacht en natuurlijk. De olie verzorgt de lippen en maakt ze lekker zacht.
Je kunt de scrub bewaren in het kleine potje.

Omdat het natuurlijke producten zijn, zou ik de lipscrub binnen 3 maanden opmaken.

Zo simpel, zo makkelijk en goedkoop. Ook als noodoplossing te gebruiken; je lippen zijn droog, hebben velletjes en je hebt geen lipscrub in huis…Think again! Dan duik maar eens de keuken in..Vrijwel altijd succes!

Tot volgende keer,

Liefs,
Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>