Action – Sence Body Butters

IMG_1953

Ik was laatst in de Action helemaal losgegaan met mijn moeder. We hadden een hele kar volgeladen. Ik had onder andere deze 2 BodyButters van Sence gekocht in Aloe Vera en Coconut. Voor die zachte prijsjes vraag ik me altijd af of het wat is, of dat het gewoon rommel is..

IMG_1930

Sinds ik een Aloe Vera Bodylotion gekregen heb, ben ik gek op Aloe Vera. Deze ging dus snel mijn kar in.

IMG_1931

De ingrediënten op de achterkant

IMG_1936

Het is echt een lekkere, dikke bodybutter. Ik hou hier altijd zo van; als het er nog zo mooi en ongebruikt uitziet.

IMG_1940

De kokosversie. Ik vind de verpakking er mooi uitzien. Verzorgd, strak, absoluut niet goedkoop.

IMG_1942

De ingrediënten op de achterkant.

IMG_1947

Oeh, kijk die onaangeraakte kokos bodybutter..

IMG_1956

Het is echt een dikke substantie, maar wel snel vloeibaar. Hij is niet zo ‘stroef’ als andere bodybutters die ik wel eens gebruikt heb.

IMG_1954

Echt een dikke botersubstantie.

IMG_1957

Maar hij is makkelijk in te smeren..

IMG_1958..en trekt snel in! Ook erg fijn. Ik gebruik in de zomer normaal geen bodybutters omdat ze zo dik en vettig kunnen zijn, maar daar had ik bij deze helemaal geen last van!

IMG_1949

Heerlijk bodybutters dus! Ik kan geen enkel minpunt bedenken, ik vind ze geweldig! Ik merk eerlijk gezegd geen verschil tussen deze of die van The Body Shop.
De geur is trouwens ook echt verrukkelijk! Subtiel en natuurlijk, niet chemisch of sterk. Jammie!

Helemaal goed deze bodybutters. Ik weet wel wat ik de volgende keer ga inslaan als ik weer in de Action ben..

Deze Body Butters zijn te koop bij de Action en ik weet niet precies meer wat ze kostte (ben inmiddels het bonnetje kwijt!) maar het kan niet duurder dan 2 à 3 euro zijn geweest.

Heb jij deze Body Butters wel eens geprobereerd?

Liefs,
Lisa

18 reacties op “Action – Sence Body Butters

  1. Heb nog nooit body butter van de Action geprobeerd, maar dit klinkt zeker als een aanrader! Ik ben echt verslaafd aan bodylotions, body scrubs en butters, vind dat het je huid net wat zachter maakt.

  2. 2 a 3 euro is echt niet veel. De body cream die ik op dit moment gebruik is vet, trekt niet goed in en deze klinken beter en zijn ook nog eens goedkoper! Klinkt goed.

    Groetjes.

  3. Ik heb deze ook alle twee. Vond ze heerlijk ruiken en trekken goed in. Maat ze doen niet echt iets voor mn huid. Maar voor die prijs vind ik ze prima.

  4. Ik heb de cocos en aloe vera op de huishoudbeurs gekocht zelfde verpakking als dus van de action : ( ik heb er 5.00 euro voor betaald en kreeg er een handcreme bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>