1-2 Dry Deodorant stick

Na vele verschillende deo’s gebruikt te hebben, ben ik om. Ik ben fan geworden van de deordorant stick van 1-2Dry. Ik had nog nooit eerder 1-2Dry gebruikt, nog nooit eerder een deodorant stick en nog nooit eerder een deo op basis van natuurlijke ingrediënten. Waarom is deze dan zo geweldig?

Ik heb deze deo-stick bij het Kruidvat gekocht (vandaar de vlekken, ze plakken altijd van die fijne stickers op producten bij het Kruidvat), in een doos met afgeprijsde artikelen. Ik weet niet precies de prijs meer, ik geloof dat het €2,50 was. Er bestaat dus een kans dat deze deodorant uit het assortiment wordt gehaald..

Wat mij de aandacht trok, was dat deze deo op basis van natuurlijke producten is gemaakt. Heerlijk niet meer die chemische wolk van je deo-bus!

Op de achterkant staan de ingrediënten en wat de deodorant belooft. Hij is op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt, is geschikt voor alle huidtypen, elimineert bacteriën en verhindert bacterievorming, houdt vochtverlies tegen, zeer zacht voor de gevoelige huid, vlekt niet en irriteert niet.

Ik kan kort en krachtig zijn over deze deo: hij doet wat hij belooft! Jeuj! Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt. Hij irriteert mijn huid totaal niet, het voelt bijna alsof ik een verzorgende balsem opsmeer. Omdat het geen spuit deo is, krijg ik ook geen last van die chemische lucht die er altijd vanaf komt (kuch, kuch!) wat een groot pluspunt is!
Verder ruikt deze deodorant goddelijk! Heel natuurlijk, heel subtiel en ik kan de geur moeilijk omschrijven. Ik betrap mezelf erop dat ik gedurende de dag onder mijn oksel snuffel, gewoon om die heerlijke geur te ruiken haha! Er komt totaal geen zweet en zweetlucht doorheen. Op een gemiddelde dag blijf ik droog en fris ruiken.
De geur is trouwens niet zo sterk dat er geen parfum overheen komt, de geur is erg subtiel en prima te dragen in combinatie met elke geur. (Ook handig, want sommige deo’s zijn zo sterk dat de combi deo en parfum niet prettig is.)

Ik vind dat deze deodorant waarmaakt wat hij belooft, ik vind het fijn in gebruik en zal niet snel meer uitwijken naar een andere. Het is erg fijn dat ik mijn huid en longen niet meer irriteer, hij mijn oksels fris en droog houdt, natuurlijk is en niet op dieren is getest!

Minpunt is dat hij misschien uit de handel wordt/is gehaald. Ik weet niet of dit bij alle Kruidvat filialen het geval is, of alleen toevallig bij de mijne. Ik heb in ieder geval ingeslagen, heb meteen 4 stuks gekocht, dus ik kan even vooruit. Maar ik hoop dat hij nog langs onder ons blijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>