Glossybox Oktober

Ik denk dat bijna iedereen inmiddels wel van de Glossybox gehoord heeft. Ik ontvang de Glossybox sinds februari. Iedere maand is het weer een verrassing wat er in de mooie, roze doos zit. Gisteren kwam mijn Glossybox van oktober binnen:) Is altijd een klein feestje. Kijk mee naar wat er in mijn box zat.

Als je je abbonneert op de Glossybox, ontvang je deze box iedere maand thuis. Hij kost (sinds deze maand) €14,95 en is gevuld met allerlei leuke spulletjes. Zowel fullsize of kleine samples zitten in de doos. Het is iedere maand maar afwachten wat er in jouw doos zit. Ook kan de inhoud per doos verschillen. Mijn doos had de volgende inhoud:

Hij ziet er lekker vol uit! Het eerste wat mij opvalt, is de Eyelash Curler van Elf. Hij ziet er goed stevig uit, en helemaal niet goedkoop. Dit is een fullsize en kost €1,00

Het volgende wat ik uit de doos toverde, was de dagcreme van Diadermine. Hij bevat geen parfum, parabenen of siliconen. Dat belooft al veel goeds! Dit is een fullsize en kost €9,99.

Als derde viel mij een leuk, groen verpakkinkje op. Het bleek een lipbalm te zijn van Anatomicals. Van dit merk heb ik nog nooit wat geprobeerd. Ik ben benieuwd, hij ziet er al goed uit. Het is een fullsize en kost €3,95

Er zit ook een kleine verpakking van Weleda, de Amandel verzachtende gezichtsolie in. Hier baal ik wel van, want deze heb ik een paar maanden geleden al fullsize in de Glossybox (april of mei) ontvangen. Ik vind deze wel erg fijn, gebruik hem meerdere keren in de week, maar liever had ik nu een ander product ontvangen. Ik wil toch graag andere dingen uitproberen. Nu heb ik deze dus dubbel. Dit is een kleintje, hij kost normaal €14,48.

Dan een product waar ik wel benieuwd naar ben; de Greentea exfoliating marvel gel van Ginvera. Scrub is voor mijn gezichtshuid soms te hard, ik heb een gevoelige huid, dus ik gebruik liever exfolierende producten zoals een tonic. In een gel vorm heb ik dit nog niet uitgeprobeerd. Deze schijnt in Azie de best verkochte exfoliator voor een porseleinen huid te zijn. Voor 60ml betaal je €27,50

Als laatste pakte ik een mascara van Rituals uit. Ik loop vaak langs dit merk, zonder er cosmetica van te kopen. Ik weet niet waarom, maar het merk trekt me gewoon niet zo. Ik ben dus benieuwd naar deze mascara, misschien dat ik er heel anders over ga denken! Wel jammer dat er opnieuw een mascara in de Glossybox zit. Dit is nu al de 4e op een rij. Deze mascara moet dus even wachten voor ik hem in gebruik neem, ik maak eerst de anderen op.

Deze Glossybox was een stuk beter dan die van vorige maand, toen was ik echt teleurgesteld. Helaas baal ik wel een beetje van de mascara (er mag van mij ook eens andere cosmetica in mijn box zitten, lipgloss, nagellak, eyeliner etc) en van de gezichtsolie die ik nu dubbel heb. Maar..er zitten wel 3 fullsize producten in deze Glossybox!

Dit zat er allemaal in mijn Glossybox van deze maand. Ik kijk nu al uit naar de Glossybox van november! Dan staan de feestdagen voor de deur, ik ben benieuwd!

De Glossybox kun je bestellen voor €14,95 voor jezelf of als kadootje voor iemand anders. Je kunt hem iedere maand weer opzeggen. Klik hier om naar de site van de Glossybox te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>