The 90′s Tag

Ooh.. jaren 90, ik mis je! Ik ben uit ’87, dus heb mijn vroege jeugd in de jaren 90 doorlopen. Het waren heerlijke jaren, dus ik kijk met veel nostalgie terug op de jaren 90. Toen ik deze TAG ergens tegenkwam, voelde ik me meteen geroepen om ‘m in te vullen. Let’s go!

 

Favoriete Televisieprogramma:

Poeh..daar zijn er veel van. Van Samson&Gert, Dommel, Boes Boes, David de Kabouter, De Snorkels, Ducktales en nog veel meer, maar als ik moet kiezen dan wordt het Telekids. Daar zat ik iedere zaterdagochtend klaar voor, en ik vond het altijd zo leuk, grappig en afwisselend om te zien. Ik weet nog dat ik het erg jammer vond toen ze stopte.
media_xl_789680

Favoriete speelgoed:

Dan twijfel ik toch tussen barbie’s en poppen. Ik hield heel erg van buiten spelen (ik was een echte tomboy, met bomen klimmen, hutten bouwen etc.) maar wanneer ik binnen ging spelen was ik toch echt van de barbie’s en de poppen. Ik had een BabyBorn pop waar ik helemaal gek op was.
babyborn_dd01fb4ac7ff8d36cdb125aaa6b9e5971e2cb4f9
.
Nsync of The Backstreet Boys:

The Backstreet Boys! Ik was echt fan! Ik had posters op mijn kamer hangen, ik las de blaadjes waar ze in stonden en kon alle liedjes meezingen. Stiekem vind ik de muziek af en toe nog best leuk.
BACKSTREET-BOYZ
Raarste fashion trend:
Hahah, heerlijk hoe fashion kan veranderen! Ik was in de jaren 90, met dank aan de Spice Girls helemaal gek op die hoge plateau schoenen. Omdat ik te jong was, mocht ik er geen hebben van mijn ouders, al heb ik uiteindelijk een medium hoge zwarte plateau schoenen gehad waar ik super trots op was. Maar de echte Spice Girls plateau schoenen, oeh die wilde ik zo graag!
img6405m
Favoriete verzameling:
Dan moet ik toch meteen aan flippo’s denken. In iedere zak chips zaten een aantal flippo’s en je kon ze allemaal sparen in mappen. Er konden ook leuke spelletjes meegedaan worden, waar je natuurlijk flippo’s mee won. Wat jammer eigenlijk dat ze zoiets niet meer doen in chipszakken.
F348A5CC3B69D72B8113ED2718CB27
Favoriete game:
Zo ver ik me kan herinneren gamede ik niet veel. Er was wel een spelletje op de computer dat ik wel eens speelde. Dat was een heel educatief spel, in een ruimteschip. Maar ik heb geen idee meer hoe dat heette. Wat ik nog wel weet is dat mijn moeder regelmatig Lemmings speelde en dat ik dan in het logeerbed erachter ging liggen. Ik vond het altijd heel gezellig als zij dat spelletje speelde.
lemmings-macosx-screenshot
Favoriete boek:
In de jaren 90 was ik helemaal gek van griezelboeken. Mijn favoriete schrijver was Paul van Loon. Als ik dan moet kiezen, kies ik voor Nooit De Buren Bijten als mijn favoriete boek. Die heb ik echt vaak gelezen en daar deed ik veel mijn boekenbeurt over.
ndbb
Hopelijk vonden jullie het leuk om deze Tag te lezen en bracht het jullie ook even terug naar de jaren 90. Voor mij was het wel erg leuk om het in te vullen :)
Neem deze Tag gerust over voor je blog als je wilt.
Wat weten jullie nog van de jaren 90?
Liefs,
Lisa

6 reacties op “The 90′s Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>