Nieuwe Lipstick: MAC Impassioned

 

 Mac impassioned

Bij een eerdere shopsessie kocht ik eindelijk weer eens een nieuwe MAC lipstick. Dit was alweer een tijdje geleden, dus mocht het wel van mezelf ;) Ik was het eigenlijk helemaal niet van plan, maar toen ik eenmaal voor het lipstick rek van Mac stond, was ik snel verkocht.

 

IMG_5379

Iedere lipstick van MAC komt in een classy zwart doosje.

 

 

Mac lipstick

De welbekende kogelvormige huls van de lipsticks. Ik vind ze erg leuk en origineel, anderen zijn er minder fan van. De lipsticks voelen erg stevig aan zoals iedere MAC lipstick.

 

mac amplified impassioned

Ik koos voor de kleur Impassioned; die sprak mij echt onmiddellijk aan. Deze lipstick is een Amplified. MAC heeft meerdere finishes, en deze is dus een Amplified Cream. Dit houdt in dat de houdbaarheid, dekking en pigmentatie goed zijn, en hij uitsmeert als een crème. De Amplifieds zijn wat dikker en romiger en daardoor minder uitdrogend (als bijvoorbeeld een Matte lipstick).

 

Mac impassioned

Whoehaaa, wat een kleurtje hè!

 

Mac Impassioned1

Perfection…

 

IMG_5393

Een swatch van 1 veeg. Deze lipstick heeft een goede pigmentatie! Echt top. Al vind ik de kleur op deze foto niet goed overkomen.

 

zonder mac

Mijn ‘kale’ mond.

 

met mac

Hoppa, Impassioned erop :)

 

IMG_5401

Full Face met flits.

 

IMG_5400

Full Face met natuurlijk licht.

 

IMG_5397

Poehaa, wat ben ik ontzettend blij met deze schoonheid! Ik heb vele lipsticks, maar deze voegt echt wat toe in mijn stash.
De lipstick smeert heerlijk romig en voelt daardoor ook prettig aan op mijn mond. De pigmentatie is geweldig en het kleurtje gewoon prachtig. Impassioned blijft de hele dag aanwezig, maar na 2 maaltijden (halverwege de dag) is het wel mooi om de lipstick even bij te werken. Het is een heerlijk fris lente/zomerkleurtje die iedereen wel staat denk ik.

 

MAC is te koop bij de MAC Store of MAC counters. Ik kocht mijn lipstick bij de MAC counter in de Douglas in Eindhoven.

De lipstick kost €18,50.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Wat is jullie favoriete MAC lipstick?

Liefs,
Lisa

13 reacties op “Nieuwe Lipstick: MAC Impassioned

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>