NOTM: Mei

Het is alweer tijd voor een nieuw overzicht van mijn gedragen nagellak, oftewel een Nails Of The Month, van Mei. Want ja, Mei is alweer voorbij..zo snel gaat de tijd :O

IMG_5504MUA – Bold Blue

Ondanks dat ik dit kleurtje prachtig vind, ben ik erg teleurgesteld in de kwaliteit. Het artikel over dit lakje kun je hier lezen. Maar wat een mooi kleurtje toch..Maar ik ben bang dat dit mijn enige MUA lakje gaat blijven..

 

IMG_5601 Catrice – Plum Me Up Scotty

Oeh, dit vind ik toch een prachtig lakje! Ik ben er echt verliefd op. De kleur komt op de foto nog lang niet zo mooi over, het is een perfecte lichtpaarse, grijzige kleur met subtiele shimmer erin. Ik droeg dit lakje in combinatie met de gellak van Essence (review volgt nog) zodat ik extra lang van dit kleurtje kon genieten.

 

IMG_5677Catrice – Mint Me Up

Ik probeer me wat meer groen aan te wennen, want het is eigenlijk een hele mooie kleur! Ook dit lakje vind ik echt mooi, maar echt Mintgroen vind ik ‘m niet. Ondanks dat, echt een mooie kleur, al zat er wel al heel snel (2 dagen) een beschadiging in de lak.

 

IMG_5678 Catrice – Make Fast At Tiffany’s

Zachtgeel vind ik nou echt een zomerskleurtje, vandaar dat ik deze meenam toen ik dit lakje tegenkwam in de bakken bij de Kruidvat voor maar een euro. Hij droogt mooi op, bijna mat. Helaas lakt ‘ie wel wat streperig.

 

IMG_5695 Catrice – Royal REDding

Dit lakje kwam ik ook voor 1 euro tegen in de bakken en nam ik met veel liefde mee. Ik droeg ‘m in combinatie met een peeloff basecoat (doe ik meestal met glitterlakjes) maar deze combi was niet zo geslaagd; de lak trok meteen terug (dat zie je wel op de foto) en bleef amper 24 uur zitten. Volgende keer met een normale basecoat dus.

 

IMG_5705 Catrice – Another Pink Panther

Nog een lakje uit de bakken, en dit lichtroze kleurtje kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik was een beetje bang voor een slechte dekking, maar hij dekt geheel in 2 laagjes. Daar was ik erg tevreden over. Helaas dekt ook deze wat streperig. Maar wel een mooi lentekleurtje.

 

IMG_5781 BE Creative Make Up – Memento

Dit lakje zat in de goodiebag van de Beautygloss Party, en ik vind ‘m echt mooi. Hij dekt erg goed in 2 laagjes, droogt goed en blijft prima zitten. Wat bloemetjes op mijn ringvinger en ik vond ‘m helemaal lenteproof.

 

IMG_5828MAX – wit

De laatste week heb ik met french manicure rondgelopen in combinatie met de gellak. Het bleeft echt zo mooi, tot vlak voor ik deze foto nam toen ineens mijn wijsvinger chipte, grrr. Ik heb het er meteen afgehaald. Dit lakje van MAX ga ik toch maar eens wegdoen trouwens, want wat was die lak droog, dik en irritant haha.

 

Welke nagellakjes hebben jullie gedragen de afgelopen maand?

Liefs,

Lisa

8 reacties op “NOTM: Mei

  1. Ik droeg de laatste tijd niet zoveel nagellak ivm werk, dat heeft daarbij geen zin haha. Dan is het er zo weer vanaf helaas. Maar nu draag ik een peachy lakje van MAC.

  2. Leuke lakjes heb je gedragen! Het valt me wel op dat je veel lakjes van Catrice hebt gedragen, ik moet daar ook maar eens wat meer lakjes van gaan proberen, heb er tot nu toe nog maar drie ;) Het mooiste lakje van deze maand vind ik denk ik wel Memento van BE! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>