Rimmel Apocalips in Nova (Uit Australië)

 

rimmel

Ik ben dol op de Apocalips van Rimmel en schreef al eens eerder hierover *klik*. Toen ik aan het shoppen was in Australië, kwam ik in een drogist terecht waar ze een kleur van Apocalips verkochten die ik niet in Nederland gezien had: 102 Nova. Ook waren ze maar 8 dollar (zo’n 6 euro), dus ik twijfelde niet lang en nam deze schone mee naar huis (nou ja; de hotelkamer dan).

 

IMG_0465

De bekende huls. Ik vind de verpakking echt prachtig.

IMG_0466

102 Nova dus.

nova

Het mooie applicatortje, wat zo makkelijk aanbrengt.

zonlicht

In natuurlijk licht. Als je goed kijkt, zie je gouden glitters; heeel klein!

flits

Met de flits.

lip

Op mijn mond aangebracht.

IMG_1705

Full face met Rimmel Apocalips.
Ik vind het een prachtige kleur! De perfecte zachtroze kleur. Hij matched misschien niet zo goed met mijn oogmake-up, maar ik was net mijn nieuwe palette aan het uitproberen, en dan krijg je soms dit soort combi’s haha.

Ik ben net zo enthousiast over deze Apocalips als over de andere die ik heb (Apocaliptic en Stellar). De kwaliteit is gewoon hetzelfde. Ik ben zo blij dat ik tegen deze beauty ben aangelopen! Ik denk dat ik deze mooier vind dan Celestial (die ik graag wilde hebben) die we hier wel gewoon verkopen.

Wat vinden jullie van deze kleur?

Liefs,
Lisa

3 reacties op “Rimmel Apocalips in Nova (Uit Australië)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>