Rimmel – Apocalips

Een tijdje geleden kwam Rimmel met een nieuw product; de Apocalips Lip Lacquer. De pigmentatie van een (goede) lipstick en de glans van een lipgloss. Het beste van beide dus. Ik ben zelf niet heel erg onder de indruk van Rimmel en heb dan ook nauwelijks iets van dit merk in mijn stash liggen. Maar naar een aantal blogs te hebben gelezen en vooral de kleuren te hebben gezien ging ik overstag en schafte ik twee kleuren aan: Apocaliptic (303) en Stellar (501).

Deze twee kleuren spraken mij het meeste aan. Het zijn opvallende kleuren; de ene felroze en de ander meer koraalachtig.
De verpakking vind ik echt leuk en origineel! Ze springen er uit. De dop lijkt bijna wel op iets rotsachtigs en aan de huls kun je zien welke kleur je hebt. Handig!

De applicators zijn ontzettend handig. Het zijn sponsapplicators, en zijn schuin afgesneden. Maar er is nog iets dat ze fijn maakt: de sponsapplicators zijn een beetje hol van binnen, waar er product in zit zodat je meteen een goede hoeveelheid hebt om je hele mond mee te stiften. Ik kan mijn hele mond van een kleurtje voorzien, zonder dat ik extra product uit de huls hoef te halen.
Ook werkt deze applicator fijn en precies en is het goed te doen om deze felle kleur prima op de lippen aan te brengen.

Dan de swatches:

Met flits.
De bovenste is Apocaliptic en de onderste Stellar.

Zonder flits.
Apocaliptic is een koele, felle roze kleur terwijl Stellar een wat warmere, koraalachtige kleur is. Ik vind ze allebei echt geweldig! Het zijn kleuren die ik vaak zal dragen.

Apocaliptic:

Flits

Zonder flits

Ooh, echt zo’n mooie roze kleur! Ik ben er gek op.

Stellar:

Flits

Zonder flits

Een mooie, warme koraalkleur. Ook op deze ben ik dol. Ik kan echt niet kiezen tussen de twee, dus wissel ze vaak af.

Ik ben razend enthousiast over deze LipLacquers van Rimmel. De pigment is geweldig en het blijft goed zitten. De LipLacquers geven wel af, maar het overleeft drinken en eten. Het blijft niet een hele dag zitten, gemiddeld werk ik mijn mond 1 keer op een dag bij. De glans gaat er na ongeveer 1 á 2 uur wel af, maar de kleur blijft langer prima aanwezig.

Pluspunten:
- In vele (mooie!) kleuren te verkrijgen
- Hele goede pigmentatie
- Makkelijk te verkrijgen (bij iedere drogist wel)
- Blijft lang mooi zitten
- Fijne applicator
- Voelt prettig op de mond aan

Minpunten:
- Hmm..Kan ik zo even niet bedenken..? :)

Ik ben erg enthousiast over deze Lip Lacquers. Stiekem wil ik Celestial ook nog (mooie, oud roze kleur). Maar voor diegene die wat minder kleur op de lippen willen, zijn er ook een paar mooie nude kleuren.

Rimmel is te koop bij meerdere drogisterijen en deze Lip Lacquers kosten € 10,99.

Wat vinden jullie van deze Lip Lacquers?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

3 reacties op “Rimmel – Apocalips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>