De Beauty Routine Tag

Deze tag kwam ik laatst ergens tegen, maar is oorspronkelijk bedacht door Bianca van Lots of Locks. Aangezien ik het altijd leuk vind om bij anderen Tags te lezen, vond ik het wel tijd om er zelf ook weer een in te vullen.
Benieuwd naar welke beautyroutine ik wel eens oversla, of hoelang ik rondloop met gechipte nagellak? Lees dan gauw verder!

makeup-flip

Bron


1. Welke beauty routine sla jij geregeld over?

De laatste tijd gebruik ik amper nog gezichtsmaskertjes terwijl ik die normaal zeker 1 keer in de week gebruik. Het is zo’n heerlijk ontspanningsmomentje, dus ik moet het gauw weer oppakken.
Ook mag ik wat vaker mijn voeten verzorgen haha. Dat vind ik gewoon geen leuk klusje.

2. Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
 
Ik was mijn kwasten nooit allemaal in een keer. De ene dag was ik mijn oogschaduwkwasten en de andere dag mijn gezichtskwasten. Als ik alle kwasten samen moet wassen, vind ik de klus zo groot lijken dat ik het al helemaal niet graag doe.
 
3. Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?
 
Niet lang. Dit is echt een van mijn grootste beauty-irritaties, dus zodra mijn nagellak gaat bladderen gaat het er zo snel mogelijk af en lak ik mijn nagels weer opnieuw. Nagels lakken vind ik sowieso leuk om te doen, dus is het voor mij geen vervelend klusje om het bij te houden.
 
4. Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vervangen?
 
Op het moment gaat dat best goed, omdat ik niet de ruimte heb voor alle spullen. Ik kan dus gewoon niet alles steeds kopen, en daardoor heb ik ook niet echt de drang op het moment. Ik mag van mezelf alleen opgemaakte producten vervangen en daar hou ik me prima aan.
 
5. Wat is je slechtste beauty gewoonte?
 
Dat ik mijn make-upkwasten veel te weinig was, en ook niet altijd met een milde (baby)shampoo, maar soms met zeep dat net voor handen is..
green_your_beauty_routine
6. Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt.
 
Huiswerk….Al zolang ik me kan herinneren ben ik een ster in het uitstellen van mijn huiswerk. En nu ik weer een studie doe, blijk ik dit talent nog steeds te bezitten..
Ook is de was opruimen iets wat ik te vaak laat liggen.
 
7. Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?
 
Ja haha. Ik kan nooit ruim op tijd klaar zijn, maar ben tot de laatste minuut bezig met make-uppen, haren doen of nog even snel een andere top aantrekken. En dan altijd haasten.
 
8. Kun jij je makkelijk aan een no-buy houden?
 
Nee, als ik me een no-buy zou opleggen, zou ik mezelf alleen maar gek maken. In plaats daarvan probeer ik gewoon meer na te denken of ik iets nou echt nodig heb, of echt wil hebben. Pas dan mag ik het meenemen en dat werkt voor mij best goed.
9. Hoe georganiseerd zijn jouw make-up of nagellak collecties?
 
Op dit moment is het omdat ik geen eigen thuis heb, een chaos. Maar in mijn vorige woning was alles mooi georganiseerd. Mijn nagellak bewaarde ik in een ladekastje verdeeld over 3 lades en georganiseerd per kleur. Mijn make-up bewaarde ik in een Alex kastje. In mijn volgend plekje ga ik alles weer mooi organiseren, daar hou ik wel van!
10. Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?
 
Dat is vanaf december tot nu geweest, dus zo’n 9 maanden. In mijn vorige update schrijf ik over waarom ik zolang niet geblogt heb.
wpid-thumbnail-3f4b04aea3bc98fd87bd0d52d1783902
Zo, dit was de beauty routine tag! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen. Wat is jouw slechtste beauty gewoonte? En welke beautyroutine sla jij over? Laat het weten bij de comments!
Liefs,
Lisa

1 reactie op “De Beauty Routine Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>