Persoonlijke Update; Relatie over, Lea, school en gezondheid

Zoals jullie hebben kunnen zien, heb ik ruim een half jaar niet meer geblogd..Aangezien ik het bloggen wel graag weer wil oppakken, lijkt het me tijd voor een update. Waar ben ik het afgelopen half jaar geweest?

Lea

Zoals jullie konden lezen is in november mijn liefste maatje Lea onverwachts overleden. Hier was (en ben) ik kapot van. Ik kon me simpelweg niet meer aansporen om weer te gaan bloggen. Ik zag het nut er niet van in, vond het niet leuk meer en wilde liever met andere dingen bezig zijn. Dit is eigenlijk de grootste reden dat er daarna nooit meer iets online is verschenen; het interesseerde me totaal niet meer en hoe langer ik niet meer met bloggen bezig was, hoe meer het naar de achtergrond zakte.

20150927_191357
Gelukkig heb ik Lizzy nog, en wat een steun heb ik aan haar! Wel wil ik graag een 2e hondje er bij, gewoon omdat ik een maatje voor Lizzy wil en de interactie tussen 2 hondjes heel erg mis. Ik kijk af en toe al naar pups, en wanneer ik er serieus werk van ga maken, horen jullie het meteen!

Relatie

Helaas hield de ellende niet op na Lea. Mijn relatie met Tim liep niet snel hierna op de klippen, na 8 jaar te zijn samen geweest. Ik was degene die na overleg het huis zou verlaten en heb mijn koffers gepakt om naar mijn ouders te gaan. Ik heb de afgelopen maanden afwisselend bij mijn vader en moeder gewoond (de ene woont in Brabant en de ander in de Achterhoek). Het maandenlang leven uit koffers, heen en weer reizen, je steeds opnieuw moeten settelen en geen huisje voor jezelf gevonden krijgen is heel erg pittig kan ik vertellen! Dit heeft me veel stress gegeven.
Tim en ik hebben de relatie een tijdje geleden toch nog een nieuwe kans willen geven, maar de koek is nu definitief op. Het is verdrietig, maar we hebben het besluit samen genomen. Soms is het niet anders.
Maar dit betekent dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds bij mijn ouders ‘woon’ en nog steeds op zoek ben naar een woonruimte. Hopelijk kan ik jullie snel melden dat ik iets gevonden heb! Want ik ben weer zo toe aan een eigen plekje!

School

Ik ben vorig jaar aan de studie MWD begonnen (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening), maar door de moeilijke afgelopen maanden loop ik hier wat mee achter. De komende tijd wil ik hier dus flink aan trekken en ik hoop dit jaar mijn P te halen!

Gezondheid

Met mijn gezondheid gaat het wisselend..Ik gebruik nu ruim een jaar de maximale dosis van mijn medicatie en we zijn nu bezig met het afbouwen hiervan. We willen even kijken wat de effecten gaan zijn. Ik ben erg benieuwd, want ik ben (zoals de meesten) geen groot fan van medicatiegebruik.
Helaas heb ik het afgelopen half jaar geen therapie meer gehad, vanwege mijn wisselende woonplekken. Normaal volgde ik Cesar therapie, ging ik wekelijks zwemmen en deed dagelijks oefeningen om mijn lichaam zo stabiel mogelijk te houden. Dit is dus op een laag pitje komen te staan, omdat ik niet altijd de mogelijkheden hiervoor had. Maar wanneer ik een woonruimte gevonden heb, ga ik dit z.s.m. oppakken.

Bijna 600 woorden later komt er een eind aan deze update. Wat er de laatste maanden gespeeld heeft, heeft er voor mij voor gezorgd dat ik niet lekker in mijn vel zat en absoluut geen behoefte had om te bloggen. Maar het begint de laatste tijd weer te kriebelen en ik wil graag het bloggen weer gaan oppakken! Ik lees andere blogs weer, krijg inspiratie en interesseer me weer voor make-up en alles dat er bij hoort.

Dus ik eindig met, tot snel!

Liefs,
Lisa

3 reacties op “Persoonlijke Update; Relatie over, Lea, school en gezondheid

  1. Jeetje meis wat een ellende heb je meegemaakt de afgelopen periode (en nog steeds eigenlijk :( ) Ik hoop dat je snel een plekje voor jezelf hebt! Fijn dat je wel weer plezier uit het bloggen kunt halen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>